Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRUKOST BY ALEXANDER PÄRLEROS

Har inte skrivit så mycket om min pojkvän i bloggen innan men nu är det dags.

Han heter Alexander Pärleros och han är 1,93m lång och väger ca 100 kg och han består mest av muskler. Hans intressen är att jobba, träna, sova, äta protein och spela angry birds. Jag har aldrig kännt någon innan som äter så sjukt mycket mat och så sjukt konstigt sammansatta maträtter!

Bara för att ni ska förstå vilka mängder mat det är vi pratar om så ska jag skriva ner receptet på den frukost han precis sitter och slevar i sig här mitt mot mig iklädd en morgonrock och ögonbindel med blundande ögon på.

ALEXANDERS GRÖTOMELETT.

9 ägg (OBS! bara 2 gulor)

1/2 liter mjölk

2,5 dl grahamsmjöl

Blanda och stek allt i en stekpanna.

Topping

1 näve cashewnötter

1/2 burk äpplemos

1 matsked honung

2 matskedar kvarg

1 paket keso

En skvätt mjölk

Undrar hur många gram proteiner denna frukost innehåller? Vad tror ni? 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Haha fy fan vad äckligt!! Värsta kombo jag sett!
  Ja självklart ska vi laga mat ihop nån kväll, då blir det godare än den där röran! Vilken kväll kan du? Jag ska höra med Fredde när han kan också, lär nog vara närsom:) PUSS

  Lisa PT 2011-09-26 11:01:05 http://lisapt.se
  Svara
 • Hej Snygging!
  Nu har jag flyttat till Stockholm och börjar min utbildning på fredag. så har du tid att ses så är de ju bara höra av dig 😀

  Maj - en bra träningsblogg 2011-09-26 08:59:44 http://majjohansson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Maj - en bra träningsbloggs kommentar.

   Ja men hej tjejen! Ja det vore supertrevligt! Denna veckan fram till fredag är det lite tight då jag ska göra mitt praktiskaprov på fredag :S ahh nervös! Men efter fredag lunch kan jag när som? Men du börjar skolan då va? Kanske kan ses efter din skola någon dag?

   Ida Warg 2011-09-27 09:56:32
   Svara
 • haha,. jag blir inte förvånad!! 😀 😀 men gott såg det ut, det där ska hjag testa någon gång faktiskt.. dock kanske jag kör på typ halva mängden eller en tredjedels sats eller nåt, haha 😉 kan vara kul att variera vanlig gröt med en ”liten” gröt-omelett ibland ju 😀 PUSSS kusinvitamin!!

  vicky kusin 2011-09-25 18:14:28 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Ha, så gott det såg ut! Jag gillar brakfrukostar!

  När ni äter frukost ihop, har han alltid handsfreen i öronen då? Hahaha…! Helt underbart!

  Hans 2011-09-25 18:12:19 http://hans.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på Hanss kommentar.

   hahaa ja så trevlig är han 😀

   Ida Warg 2011-09-25 21:31:47
   Svara
   • Svar på Ida Wargs kommentar.

    Haha… eller så vill han inte lyssna på dig, det är en annan möjlighet! 😉

    Jo, fasen det rullar på.. Trivs bra med livet! Har ca 20-25 PT/vecka och lite massage på det.. 3-5 st än så länge.. Vi får se om jag vill ta upp det eller hur jag gör!

    Hur går allt med ditt pluggande/jobbande och inte minst…levande! 🙂

    Hans 2011-09-25 22:25:39 http://hans.shapemeup.se
    Svara
    • Svar på Hanss kommentar.

     Det låter ju kanon det 🙂 Det är ju heltid nästan! Härligt!
     Ja du hur går det för mig? Bra fråga. Jag jobbar på med mina dansjobb, har 3 fasta dagar i veckan då jag undervisar och sedan åker jag och har workshops lite här och var. Med plugget går det frammåt. Har tentat av PT-som yrke, Stretch, Träningslära, Biomekaniken och Anatomin nu på 2 veckor. Känns hur skönt som helst att klara anatomin 🙂 Kunde inte hålla mig att vänta på svaret så jag gick till skolan igår och kollade resultatet i förväg 🙂

     Nu är det bara praktik och näringsfys. och fysiologin kvar. Ska köra på praktiken på fredag men hinner tyvärr inte plugga in de andra 2 och måste därför vänta 2 veckor med det då steg 2 drar igång för de andra. men men hoppas vara klar om några veckor 🙂

     Ida Warg 2011-09-27 09:53:47
     Svara
 • hahaha shit vilken sjuk frukost!!!

  clara 2011-09-25 15:41:44
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind