Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD ÄR FEL? JAG GÅR INTE NER I VIKT…

Svar på kommentar…

Hej Ida!
Vill börja med att tacka för en mycket inspirerande blogg och hoppas att du kan hjälpa mig.
Jag har hamnat i en väldigt jobbig period. Jag kämpade som ett djur i våras med att deffa och bygga muskler, och gick ner 10 kilo. Nu i somras var jag på språkresa och det var som princip omöjligt att hålla i matvanor och träning. Och när jag nu kom hem för någon månad sedan hade jag gått upp 12 kilo.
Detta är extremt psykiskt påfrestande, och jag kan inte för mitt liv finna motivation igen. Jag har börjat träna och äta som vanligt (det vill säga dans ca. 8 ggr i veckan och gym 3-4 ggr i veckan, och äter 5-6 mål om dagen. Fibergrynsgröt på morgonen och rikt med protein och fattigt med kolhydrater under dagen). Men trots detta så händer precis ingenting.
Jag mår verkligen skit över detta. Har du några tips på vad man borde göra?

Stora kramar!

SVAR: Hej tjejen och tack för din kommentar. Allt handlar om kalorier in och kalorier ut. Svårt för mig att säga utan att veta exakt hur din kost och träning ser ut. Men för att gå ner i vikt behöver kaloriintaget vara lägre än kaloriuttaget och styrketräning blandat med konditionsträning ska vara det bästa för viktnedgång. Eftersom du tränar väldigt mycket redan och sedan verkar ha en god kosthållning så skulle jag försöka söka upp en duktig PT som kan se över ditt kost- och träningsschema och hjälpa dig lägga upp kost och träning så att du når dina mål på ett säkert sätt som sedan går att hålla. Lycka till och kör hårt!

Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vill bara återigen tacka för en helt underbar klass! Det var länge sedan jag kände sådan dansglädje och verkligen kunde koppla bort allt och bara fokusera på att använda min kropp rätt. Vill också tacka för att du tog en minut för att lyssna på mig. Verkar som lite, men för mig gör det mycket!

  Ser fram emot nästa vecka! 🙂

  Malin 2011-09-14 22:10:42
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack malin det var väldigt roligt att höra 🙂 Kul att du kom och självklart lyssnar jag <3 Ses nästa vecka!

   Ida Warg 2011-09-14 22:48:35
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag gick under förra året ner cirka femton kilo. I början tappade jag vikten helt normalt, men till sist så slutade jag äta och började få extrema anorektiska drag. När jag sedan åkte utomlands så gick jag upp fem kilon men bantade upp ner dom. Sen har jag bara lagt på mig mer vikt efter det. Nu har jag gått upp all vikt som jag tappade förra året och känner mig hemsk. Jag mår jättedåligt. Jag tycker jag är fet, ful och äcklig. När jag förra året var smal så tyckte jag att jag var jättetjock, men nu har jag insett hur liten jag var då. Jag skulle nästan kunna döda för att bli så smal igen. Men jag har nu bestämt mig för att efter ett tags onyttigt levande ändra mig och tappa vikt. Men jag har ingen motivation alls. Hur ska jag träna, hur ska jag äta? Och framförallt: hur ska jag få tillbaka motivationen när jag nästan redan har gett upp hoppet om att kunna bli smal.
  Tack på förhand! Din blogg är super föresten!

  Josefin 2011-09-14 19:57:43
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind