Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR FÅR MAN PLATT MAGE?

Svar på kommentar…

hej, kollar alltid din blogg efter insperation och bli taggad för att träna! jätte bra blogg
Jag undrar vad du brukar göra för att träna magmusklerna och få en fastare mage?

och har du nånsin provat Lchf metoden? och isf funkar den?

hör gärna av dig

SVAR: tack för din kommentar, roligt att höra 🙂

Jag kör mycket varierad magträning med crunches åt alla håll, med vikter utan vikter, i maskin, tillsammans med en kompis, plankan mm. Träningen stramar till magen men för få bort fettet bör man se över kosten och även köra lågintensivträning.

Jag har precis slutat äta enligt Lchf. Skulle egentligen bara testa den i 1 vecka men det blev nästan 2 månader. Kosten funkade bra när jag bara tränade 1 gång om dagen och då på gymmet, men nu när jag börjat dansträna igen och har pass på 3 timmar i sträck och sedan direkt till jobbet då jag jobbar som danslärare och även det är fysiskt så funkar det inte utan kolhydrater. Jag behöver dem men jag ser till att välja bra kolhydrater som havregryn, råg, knäckebröd fullkornsprodukter och quinoa.

Men ibland slinker det in någon middag enligt lchf och under lugnare perioder kommer jag säkert lägga in endel lchf. Jag anpassar helt enkelt min kost efter hur mitt liv ser ut för tillfället. Mycket träning = mycket kolhydrater. Lite träning = mindre kolhydrater.

Sedan måste jag även flika in att min orsak till att äta enligt lchf var inte att tappa vikt utan att hålla vikten, inte få blodsockerdippar och för att min mage blir lugnare 🙂

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind