Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR GÖR MAN PÅ KALAS?

Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag vill så gärna sluta med sötsaker och det går bra när jag är själv men på tex. kalas så vet jag inte hur jag ska göra? Hur gör du? Folk frågar varför man gör som man gör och jag kan inte stå emot då. Tacksam för svar! Kram Malin

SVAR: Hej Malin!

Idag har jag varit på dop då det serverades smörgåstårta, vanlig tårta, bullar, kakor, dricka och massa andra söta saker.

Jag tog först en bit smörgåstårta och käkade upp det som var på toppen, dvs. räkor, skinka, ägg och sallad och lämnade sedan brödet med allt det feta kletet kvar. När det var efterrätt tog jag 2 koppar kaffe. Man får någon kommentar av de som sitter berdvid men det är bara att le och ignorera.

När jag kom hem käkade jag istället denna ljuvliga tallrik fylld med proteiner, antioxidanter och nyttiga fetter… 🙂

And I feel so good 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind