Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ SNABB LCHF-FRUKOST

God Morgon!

Uppe tidigt idag och ska snart ge mig iväg till T-centralen för att ta tåget till Gävle. Ska undervisa där hela dagen idag 🙂

Som tur är lyckades jag ta mig upp i god tid så jag har ätit en ordentlig frukost men tänkte ändå komma med ett tips på en snabb och god LCHF-frukost.

AVOKADO MED RÄKRÖRA.


Gör en räkröra på lite creme fraiche, majonäs dill, rödlök, salt,peppar och självklart räkor.

Lägg det i en delad avocado och ät! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!

  Det är verkligen dyrt att gå utbildningar nu för tiden, vad fick du för de där 40.000 tusen? var det bara för utbildningen eller ingick det någonting annat också, vad är det som kostar egentligen.. 🙂

  Ska du gå alla tre steg för att bli personlig tränare? Jag måste gå, grundläggande, styrketräningsinstruktör och sedan personlig tränare. tillsammans kommer det kosta mig 42 800 kr! och det förvånar mig att nästan alla PT utbildningar bara är helgkurser! LÄR man sig verkligen ALLT?

  Jag känner mig väldigt nervös inför den här utbildningen och har faktiskt höga förväntningar. Är de så fräck att ta så mycket betalt, och de är bara för utbildningen, ingenting annat. så borde de vara sjukt bra? själva konceptet, upplägget, innehållet etc. Har jag fel? Ursäkta mig om jag är lite kritisk, men kommer du också få lägga ut så mycket pengar?

  det skulle vara väldigt trevligt om vi kunde träffas för en fika någon dag!! 🙂

  Maj - en bra träningsblogg 2011-08-19 09:03:46 http://majjohansson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Maj - en bra träningsbloggs kommentar.

   Ja det är dyrt med utbildningar. På balettakademien var det bara lektionerna mellan 9-17 varje dag som ingick. Nu på PT skolan får man ju material. Den utbildningen jag ska gå finns det 3 steg men är indelad på ett annat sätt. Nu går jag förberedande kurs. Sedan ska jag gå steg 1, men den innehåller alla ämnen. Kommer efter det börja jobba och sedan gå steg 2 till hösten 🙂 alla tre steg tror jag går på nästan 70 000. Dyrt men det är en grym utbildning 🙂

   Ja jag är också lite nervös! Man ska lära sig så sjukt mycket på så kort tid. Anatomin är sjukt svår och fysiologin. Men det är väldigt väldig kul så det är enklare att lära sig då som tur är. Det är också väldigt cool känsla när man börjar förstå vilka avancerade processer kroppen går igenom bara för att böja en arm.

   Du kommer ha supé kul påndin utbildning 🙂 ja vad kul! När flyttar du till Sthlm?

   Ida Warg 2011-08-20 23:15:12
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind