Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRUKOST

God Morgon mina vänner!

Träningsvärken börjar smyga sig på från gårdagens träning. Härligt det, då vet man att man tagit i ordentligt! 🙂 Nu sitter jag och äter frukost bestående av äggröra på 2 ägg och en vita och en kopp med kaffe + lite grädde. Kör fortfarande ”LCHFtänk” i min kost eftersom jag märkt att jag mår bätre av det.

Vet inte vad det blir för träning idag. Inte löpning i alla fall för mina hamstrings klarar inte av det varje dag tyvärr. Har ni något tips på ett roligt träningsprogram amn kan köra hemma?


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej bästa Ida!!

  Lust att berätta lite om LCHF tänket? Om jag förstått rätt så äter man mest proteiner å fett som grädde å feta såser?! Går man ner i vikt av att äta så? På vilket sätt får det dig att må bättre? Jag kör på lite kolhydrater å mest proteiner!! Äter knäckebröd men inte mjukt bröd, pasta, potatis osv. Vad tycker du om den kosthållningen? Jag gillar den för man blir inte så ”däst” å uppsvälld ”tungt mätt” som när man äter kolhydrater! Undrar oxå om du har tips på ngt bra proteinpulver som man kan ta när man styrketränar? Lr tycker du man behöver ta det?
  Kram på dej! Diggar dej 🙂

  Mvh Carro

  carro 2011-08-05 22:25:26
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag tävlade i disco samtidigt som dej för Helens dansskola i Lidköping.

  Kul att det går så bra för dig!!!!!

  Vill tipsa om Tracy Anderson. Sök på henne på You tube så får du lite bra hemma träning. Finns ett klipp för att träna rumpan. De är en riktigt killer! =)

  Ha en fin dag!/ Kerstin Andersson

  Kerstin 2011-08-05 15:17:53
  Svara
  • Svar på Kerstins kommentar.

   Hej Kerstin! Ja men det kommer jag ihåg 🙂 gamla goda tider det! Tack för tipset, det ska jag absolut göra! Kram ida

   Ida Warg 2011-08-05 22:40:08
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind