Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUNCH I DET GRÖNA

Har precis käkat lunch med mamma och pappa i deras paradis till trädgård. Min mamma älskar allt som har med med växter att göra så vi har världens mysigaste trädgård.

Idag blev det köttfärssås och fullkornsspagetti med massa sallad till. Bra uppladdning för springturen jag tänkt ge mig ut på. 🙂

Detta var min utsikt under lunchen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Har du något bra stretchingtips på hur man liksom ‘mjukar upp’ höfterna? Känner mig väldigt stel i höfterna vilket gör att det känns som jag inte blir något vigare när jag stretchar till exempel spagat och split (-den när man sitter med rumpan i golvet). Har stretchat jättemycket i minst 2 veckor nu och jag blir så omotiverad när det känns som om jag inte kommer någon vart och tror att det kan bero på mina stela höfter. Känner också att det hindrar mitt dansande när höften jämt ‘låser sig’ och knäpper. Vill också säga att du inspirerar mig sjukt mycket och din blogg är bäst!

    matilda 2011-07-08 17:53:50
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind