Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLORIOUS INC – DANCE OR DIE

God Morgon!
Sitter och laddar upp med en stor portion proteingröt för att sedan ta mig en sväng till gymmet.
Är lite mör i kroppen efter gårdagens gympass men det hindrar inte mig från att gå dit igen 🙂

Här är en film från gårdagens gig tillsammans med Glorious Inc i Vitabergsparken. Grymt jobbat Veronika och Tommy som både sätter all koreografi och sjunger och grymt koreograferat Celina! Sedan får jag ju inte glömma bort mig och andra Ida som är med och dansar, bra jobbat av oss! Haha eller grymt jobbat allihopa ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag gillar starkt !

  julia hansson 2011-07-01 22:31:08 http://www.juliiahansson.blogg.se
  Svara
 • Otroligt kul att se dig dansa med Tommy, træffade honom nær jag va på Cypern før han jobbade med en kompis till mig;)

  Micha 2011-07-01 17:10:04 http://www.michaelaschullstrom.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Det gick inte alls bra i Stockholm =( usch och fy. Men jag får försöka nästa år igen. Vet egentligen inte vart det gick fel. Baletten, moderna och jazzen låg alla efter varandra så man hade ingen chans att hämta sig. Plus att det var så haffsigt och gick så fort. Jag ska inte klaga för det är väl så det är antar jag, men det gick inte alls bra för min hjärna klockan 9 på morgonen haha. Inte min dag helt enkelt. Tråkigt men sant att det skulle hänga på det. Är säker på att det hade gått bättre om man haft längre pauser emellan där man kunde hunnit få i sig lite energi. Så det var en ledsen Julia som gick ut genom dörrarna på drömskolan i tisdags 🙁 men tack för att du är min största förebild och jag vägrar ge upp och det är mycket tack vare DIG!

  julia 2011-07-01 11:38:08 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind