Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÖTTIS

Hej och hå vilken dag! Har precis kommit innanför dörren i mitt hem! Denna dagen har varit helt sinnes! Från det att jag började skolan 9.30 har jag haft 10 minuters rast!

– COACHNING. Satt i en ring och berättade för var och en av personerna i klassen vad vi tyckte om hos dem som dansare. Väldigt fint och känslosamt! Vi drog över nästan en halvtimme och fick ingen rast innan baletten.

– BALETT. Hade studiebesök idag. De måste ha undrat om de verkligen hamnat på åk 3 på Balettakademien eller en hobbykurs! Haha alla är så trötta, slitna och skadade just nu så det är svårt att fokusera! Under stången var mitt fokus någonstans uppe i Norrland 😀 Men lite av det kom tillbaka till mig när vi började göra övningar på golvet.

– LUNCH/COCHNING. Under lunchen fortsatte vi med lektionen vi hade på morgonen. Fick mina fina ord av klasskamraterna och jag blev så himla glad! Världens finaste klass har jag <3 KÄRLEK!

– INSTUDERING. Coacingklassen under lunchen slutade 1 minut innan instuderingen började! Idag hade vi Isaac från Cullberg igen. Vi körde hårt i hela 3,5 timme och cleanade koreografierna. Sista gången vi körde var det TUNGT alltså! Herremingud det fanns inga krafter kvar alltså!

-REP. Samtidigt som jag käkade min ”middag” stod jag och gick igenom koreografin med det nya danskonceptet BRANDED som jag är med i. Även om jag var stört trött så var det endå möcke rolit att få leke litt mä snöggingara frå Värmland ;D

Nu är Ida trött! Nu ska Ida sova! Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind