Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

– REP. 2 av mina klasskompisar frågade om jag ville vara med och en liten sväng om i ett nummer de ska göra på studioföreställningen och det ville jag ju självklart 🙂 Klockan 8.00 i morse lärde jag mig det jag ska bidra med 🙂

– FYS. Idag fick vi välja på jogging/promenad utomhus och eftersom det var så fint väder var det ett självklart val! Blev en powerwalk tillsammans med Tasha 🙂

– MODERNT. Shit vilken mördarklass Lee har fått ihop. Tror vi har benen över 90 grader halva tiden av klassen och andra halvan är vi nere i en mega dunder plié! haha kommer vara så stark efter denna perioden!

– INSTUDERING. Svett svett svett! Vi dansade så det stod härliga till idag! Körde igenom ”Walking Mad” flera gånger! Den är super tung och konditionskrävande, men väldigt rolig! Sedan har vi även börjat repa in ett nytt stycke på 8 minuter! Förra gången vi hade rep var jag sjuk och kunde bara vara med och markera lite så man kan säga att jag lärde mig hela koreografin idag. Haha snacka om att min hjärna fick jobba, för det var inte lite koreografi! Efter 3,5 timme var både hjärna och kropp helt slut, men KUL var det! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind