Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Äntligen är denna dagen över… Jag har egentligen haft en väldigt bra dag, men jag harblivit sjuk under dagen så det har varit kämpigt!

– DANSANALYS. Sista klassen med detta ämne. Diskuterade viktiga politiska ”dansfrågor” idag. Bra samtalsämnen!

– MODERNT. Helt underbar klass förutom att jag blev kokhet så fort jag rörde på mig och att halsen brännde! Jag trodde att det berodde på den dåliga luften i den pytte lilla salen vi var i men efter klassen fick jag massa hosta och feber! FY, gör verkligen jätte ont i bröstet när jag hostar! Bara att inse att jag blivit sjuk 🙁

– INSTUDERING. Hade egentligen bara behövt gå hem och vila bort min sjukdom men eftersom det var rep med Cullberg inför våran slutföreställning och hela koreografin hänger på placeringar och kanon och grejer så var jag tvungen att stanna! De 3,5 timmarna kändes långa och jag försökte göra så lite som möjligt! Efter att ha fått alla möjliga dunderkurer av mina klasskompisar så klarade jag hela repet! 🙂

Stycket vi repar in heter ”Walking Mad” och är koreograferat av Johan Inger. Micke i min klass tog denna underbara bild på repet idag 😀 haha här har vi Benedicte som ”Walking Mad” 😀 Haha…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind