Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Vilken dag det har varit idag…

-DANSANALYS. Besökte först Dans Museet och kollade på massa konstiga gamla scenkläder. När vi sedan skulle tillbaka tillskolan så gick inte bussarna så det blev en lång Power Walk till skolan med min stora tunga väska!

– BALETT. När vi kom till skolan hade jag 10min på mig att värma upp och äta mellis så jag gjorde något mycket effektivt, jag cyklade på+ en motionscykel med mina ytterkläder (Dunjacka, mössa och Uggs) samtidigtg som jag käkade smörgås! Jagt svettades som en gris efter 5 minuter och hade sedan världens bästa balettklass 😀 Haha kanske ska fortsätta på denna metoden 😀

– MODERNT. Efter lunch hade vi en tuff men mycket rolig modernklass med Lee. Är så glad att jag valt att ha henne! Älskar denna stilen och tänket och känner att det kommer göra mycket bra med min teknik!

– GYM. Var på gymmet och körde igenom alla mina rehab övningar för hamstring och axlar. Blev även chins + rodd + ländrygg + rumpa! Ett härligt styrkepass!

Jag och Jocke spelade även in bra magövningar som man kan göra hemma! De kommer upp så fort det är fixat så jag kan lägga ut videos här på bloggen igen 🙂

Nu blir det MAAAAT i mängder…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Å jag längtar tills träningsvideorna kommer! Behöver nya övningar!!! 🙂 Bästa bloggen!

    ElinJ 2011-03-17 07:51:06
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind