Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Har varit en lång och fysisk dag i skolan…

-FYSTRÄNING. Skönt att börja dagen med ett lagom tufft fyspass och stretch.

-MODERNT. Alltså mina lår kommer inte vara sig lika efter denna perioden och alla dessa DJUPA pliéer! Haha låren kommer bli starka och ”köttiga”! HÄRLIGT! Eftersom jag missade den moderna klassen igår pga. att jag var med på Schwarzkopfvisningen så var det väldigt mycket nytt att försöka komma ikapp idag! Min hjärna hängde inte riktigt med men jag försökte i alla fall 🙂

-INSTUDERING. Här är det ännu mer djupa så kallade ”Cullbergpliéer”! Mina höftböjare har minsann dragit ihop sig till små köttbullar efter denna dagen! Ajaj! Hade i alla fall ett rep på 3,5 timme och nu har vi snart fått all koreografi till ”Walking Mad” koreografin! 🙂

Fick precis se denna helt underbara bild på Face Book på en duktig dansare från Norge som heter Natasha Heggem. Var tvungen att dela med mig…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • mm, jag vet – igår var det olidligt jobbigt alltså. undrar fortfarande vad det kan ha varit för SÅ har det aldrig känts förut, som tur är! :O nej, tydligen inte än så länge men har bara tagit dem i knappt en vecka än så länge så de kanske inte har börjat göra sitt än.. hoppas de gör det snart! gör lite ändringar i kost & livsstil nu också, så hoppas på att det ska hjälpa 🙂 Tack så mycket, & PUSS själv <3

  vicky kusin 2011-03-15 22:22:31 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Ja jag har själv haft ont i magen ett tag nu och jag misstänker att det är av för mtcket fibrer! Min mage klarar inte av för mycket linfrön (och andra frön), för grova bröd, avocado och nötter! Ska försöka dra ner lite på det jag med! Är det bra annars med dig då? går skolan bra? PUSSS

   Ida Warg 2011-03-15 22:42:54
   Svara
 • Hej Ida 🙂
  Det är otroligt att du kan hålla så pass högt tempo hela tiden vad gäller träning.
  Jag har de senaste dagarna fått jobbiga smärtor i flera av mina leder utan att ha någon aning varför. Mina knän är värst, jag har nämligen något som heter condromalaca patellae eller liknande. Får inte böja på benen ett tag, vilket utesluter det mesta i dans. Jag undrar, har du några bra övningar för främre lårmusklerna där man inte böjer på benen? 😛 Måste vara rätt så begränsande.
  Tack för en jättefin blogg!

  Ida L 2011-03-15 21:39:13
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Ajaj vad jobbigt! Kommer inte på någon bra övning nu en kan kolla med min PT! Påminn mig om några dagar om jag inte svarat dig 🙂 Tack så mycket tjejen 🙂 Kram Ida

   Ida Warg 2011-03-15 22:37:19
   Svara
 • Vill bara tacka för en superbra blogg och en helt fantastisk inspirationskälla! Just nu är jag korsbandsskadad, och det är så härligt att få läsa om dig och hur du kämpar med dina skador, för det ger mig ännu mer motivation till att kämpa för att komma tillbaka till dansen igen. Tack Ida, du är grym!

  My 2011-03-15 20:55:00 http://myryde.tumblr.com
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Vad roligt att höra! Att vara skadad är jobbigt och det gäller att inte ge upp! Kämpa på och krya på dig tjejen <3

   Ida Warg 2011-03-15 21:06:52
   Svara
 • Hjälp vad du tränar! Du är grym och ger sådan inspiration! Tack för en bra blogg!

  Karin R 2011-03-15 19:45:17
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind