Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Yes då var sista skoldagen för denna veckan avklarad…

– KLASSFÖRESTÅNDARMÖTE. Ja vi diskuterade den kommande turnén mm. Inget intressant…

– BALETT. OMG, våran ordinarie balettlärare var sjuk så vi fick ha den välkände balettläraren Laszlo. Han piskade oss hårt kan man säga med korrekt rysk balett a la Vaganova. Haha han var på mig massor och petade, drog och slog i alla lemmar! Fantastiskt bra, gick inte att fuska här inte 😀


För er som aldrig sett Vaganova balett, kolla in videon här nedan! Där snackar vi långa ben och öppna höfter… Helt sjukt!

– REP. Utnyttjade våran ”lediga” eftermiddag till att repa ännu mer på Mickes nummer till Studioföreställningen. Det är klackar, ilska, höfter och passion. Kommer bli grymt!

– GYM. Efter repet tog jag en sväng till gymmet och körde styrka. Kände att jag lika gärna kunde köra slut på all energi som fanns kvar innan jag tog helgen! Det blev uppvärmning 10 min crosstrainer. MJÖLKSYRA i benen! Sedan körde jag bröstrugg/skuldror, biceps, mage/bål, rehabträning för hamstring och stretch. När jag var färdig tog jag en lång och välförtjänt bastu! Nu tar jag helgen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • skitsnygg header!

  clara 2011-03-13 21:54:55
  Svara
 • Va snygg nya designen är 🙂

  Jag har en liten fråga. Ofta när jag kör spinning och även ibland när jag dansar känns det som att det låser sig i höftböjarn. Och det kan även kännas som att det knakar till inombords och det gör sketa ont 🙁 Vet du vad detta kan vara och vad man kan göra åt det?

  Kram!

  M 2011-03-13 20:00:36
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej! Tack så mycket 🙂 Jag vågar inte svara på det riktigt! Det kan vara en låsning i bäckenet som du behöver knäcka loss! hade jag varit du hade jag besökt en kiropraktor 🙂 Kram Ida

   Ida Warg 2011-03-13 22:47:19
   Svara
 • Nice design ida 😀 kategorierna verkar fungera nu också awesomeeee :)!

  Caroline 2011-03-13 19:34:21
  Svara
 • Wow snygg, ser verkligen proffsig ut lättare att se, 🙂

  Linnea 2011-03-13 19:26:58
  Svara
 • din nya header är skitgrym 😀

  Ulrika 2011-03-13 18:01:20
  Svara
 • hej ida! jag dansar disco några gånger i veckan och tävlar också. har börjat få ont i mitt vänstra smalben i landningar efter hopp och ibland när jag belastar det. min tränare sa att det kan vara för att jag inte böjer på benen efter hopp och sånt tillräckligt mycket. men jag undrar vad du tror orsaken är och om du har några bra tips på hur man kan strecha ut just den delen eller så att man får bort det. (du vet när man trycker på ett blåmärke så att det gör ont? så känns det hela tiden. men jag har inga blåmärken).

  skulle vara JÄTTEGLAD om jag fick svar! kram på dig 😀 ps. jag älskar diin nya header.

  sarah 2011-03-13 17:22:23
  Svara
 • Hej Ida! Tänke börja med att säga vilken bra och underhållande blogg du har 🙂 Sen vill jag bara säga att du är så himla cool och inspirerande! Du är lite som en förebild för mig och varje gång jag går in och läser din blogg blir jag så peppad och glad :)) Älskar också dina tränings och kosttips! Skulle vara superkul om du la ut en video från när du dansar, kramkram!

  Pia 2011-03-13 14:22:49
  Svara
  • Svar på Pias kommentar.

   Tack så mycet för din kommentar! Kommer svara och lägga upp några filmer i ett inlägg 🙂

   Ida Warg 2011-03-13 21:45:14
   Svara
 • WOW, headern blev så jäkla snygg!! 😀 Nöjd, va? Jag älskar den iaf 😉 ”Sveriges största dans – & tränignsblogg” – perfekt, det är ju det den är också 🙂

  PUSSSS <3

  vicky kusin 2011-03-12 13:18:17 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Men fyfaaaaaan vilken snygg header !!! :O 😀 😀

  Angelica 2011-03-11 22:23:50 http://angeeliicaa.blogg.se
  Svara
 • Vad fin din nya bloggdesign är! 😀

  Ida L 2011-03-11 21:36:30
  Svara
 • Äter du någonsin sushi?

  Emma 2011-03-11 19:08:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind