Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TISDAGENS TRÄNING

Så där då var man hemma igen! Vaknade 07.30 idag och studsade upp för att käka frukost. Efter det tog jag en 30 minuters promenad ner till Åmåls city och besökte gymmet.

Idag körde jag ett ganska jobbigt pass faktiskt! Det blev Crosstrainer i 20 min med ganska tungt motstånd. Efter det körde jag rotatorcuff (in- och utåtrotation), rehabövningarna för hamstring + 3st till övningar för hamstring, sedan körde jag även insida och utsida lår/rumpa, mage och fotleder. PUH!

Skakade när jag gick från gymmet för att möta mamma för att äta lunch! Hungrig som en Warg så var det mycket passande att vi käkade Thaibuffe! 🙂 MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Juste du har ju lov, vad lyxigt! I Stockholms Universitet vet de knappt vad lov är! 😛
  Jag pratade med min mentor i måndags och ska nu även gå balett på tisdagar, alltså 3 balettklasser i veckan. Hon sa även att jag lika gärna kan gå ett år till på samma ställe istället för att gå förberedande linjen om det är nu Balettakademien jag vill satsa på. Mycket billigare för samma slags utbildning om man är engagerad. 🙂
  Jag är med i scholarshipgruppen på Ekeby Dansstudio i Uppsala.

  Ida L 2011-03-02 15:30:12
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Ja att ha lov är lyxigt! Kommer jag sakna nu när jag går ut 🙂 Åh vad bra! Balett är så himla viktigt! Jag vet inte riktigt om jag håller med din lärare där! jag tror absolut att det är en bra linje med bra lärare, men jag vet att juryn på BA kollar mycket på vad man gått för utbildning innan när det är första utgallringen och att ha gått en ”välkänd” halvtidsutbildning som de känner till skulle jag tro väger tyngre! Nu behöver det inte vara så men hade jag varit du hade jag valt att gå någon förberedande linje i Stockholm, den bästa enligt mig finns på Base 23. Det var den jag gick och det är väldigt många som gått den som sedan kommit in på balettakademien. Super bra lärare har man där! 🙂

   idawarg 2011-03-03 09:04:13
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind