Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY FAVORIT PÅ GYMMET

Idag har jag varit i skolan, sedan gymmet och sedan skolan igen. Var en snabbis på World Class Vasastan och körde kondition + mage + rygg/skuldror.

Har hittat en ny favorit maskin i gymmet som jag tränar kondition på. Eftersom jag inte får springa eller hoppa så är detta löpbandet med 2 skenor som går upp och ner perfekt för mig och min skadade hamstring. Tränar nämligen kondition och balans samtidigt och sedan tar den som attans på baksida lår/rumpa eftersom man går lite uppför hela tiden.

Nu kommer jag inte ihåg vad apparaten heter men så här ser den ut i alla fall…

Efter gymmet begav jag mig till skolan och hade den sista moderna klassen med världens bästa lärare Chralotta Öfverholm. Denna stålkvinnan är min Idol! Så glad att jag kunnat vara med de 2 sista klasserna med henne! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • häftigt! har inte sett en sån maskin förut.
  börjar få tvivel om att jag ens lyckas komma in på förberedande linjen. självklart tänker jag försöka men jag har en realistisk dag och förstår att jag har en lång väg att gå. för att vara 19 är jag en total nybörjare. ligger långt under den nivå du låg på under din floor filler tid. finns det något hopp verkligen? har du något supertips på hur man blir bra snabbt? 🙁 du är riktigt duktig på dans!

  Ida L 2011-02-24 18:24:17
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   den är riktigt bra den maskinen 🙂 Ja självklart finns det hopp! Dansa massor innan sökningen och ta sommarklasserna på balettakademien! Finns ”förberedande” kurser på sommaren innan sökningarna som jag skulle rekommendera! Kommer du inte in i år så fixar du det nästa år 🙂 Hur många gånger i veckan dansar du nu och vad för stilar dansar du? Tack så mycket 🙂

   idawarg 2011-02-25 07:27:54
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag dansar ca 8-9 timmar i veckan. Två balettklasser, två jazzklasser, 1 contemporary jazz och 1 streetklass. Jag dansade även balett när jag var yngre så jag hade lite kött på benen då jag började. Är ändå inte tillräckligt bra för danslinjen, och vet inte riktigt hur jag står vad gäller förberedande. Sommarkurs funderar jag på, beror på om jag jobbar i Uppsala :S Jag har blivit vigare det senaste halvåret men kan inte gå ner i splitt eller spagat ännu.

    Ida L 2011-02-25 19:38:43
    Svara
 • cool maskin 😉 har svarat dig om det du frågade om haha förstår att du är upptagen många järn i elden hehe 😉 sportlov snart eller?

  Kram

  Linnea 2011-02-24 15:55:26
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind