Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS PT-TRÄNING

Har varit på PT-träning på World Class Vasastan idag med Jocke! Är så himla nöjd! Har fått ett tränings/rehabshema jag ska följa! GRYMT! Detta shemat innehåller styrketräning, konditionsträning, rehabövningar, avslappning och promenader. Det som kommer bli svårast för mig att hålla är 1 timmes avslappning per dag! Vet faktiskt inte om jag kommer klara det! Finns inget värre än att ligga still och inte göra något 😀 Haha! Rastlösa Wargen!

Idag på träningen körde jag 40 min Crosstrainer och sedan styrkepasset som ingår i mitt schema + rehab + stretch. Är grymt nöjd! Tack Jocke!

Här kommer 2 bilder från dagens träning…

…rodd…

…stretch…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • va bra att du ska meditera 😉 tända ljus på morgonen med en stor kopp te och bara vara inte tv och annat här och nu grejen eller så kan du skaffa deepak chopra eller lugn musik oroa dig inte du kommer bara öppna upp inre dörrar hehe (ser du mina jävuls horn i pannan nu ) 😉 nej skämt och sido dessa dörrar kommer bara att gynna dig 🙂

  Det blir ingen bodypump för mig denna vecka min axel vill liksom inte morr grrr ska köra rehab på den för jag ska jävlar klara crossfit denna vecka!!! stampar fötterna

  Linnea 2011-02-14 21:53:36
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ja jag tror också att meditation/avslappning kommer göra susen för mig! Haha rastlös som jag är! Oj då! Vad har hänt med din axel? Har själv en inflammation i axeln och har haft det i snart 4 månader 🙁 Så jobbigt!

   idawarg 2011-02-15 16:00:01
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Min axel är gammalt skit från mitt gamla jobb, sen är det lite annat som kommit i min väg, min kropp tog slut helt enkelt tack vare naprapat, styrketräning och kiropraktor är jag frisk i dag men min axel vill inte alltid hänga med och då måste jag stanna upp, och i dag såg jag mig i spegeln och tänkte jössus jag har ju fått riktiga muskler på armarna hahaha styrketräningen har gett betalning alla dessa år jag har gjort det hehe. Jag har jobbat rejält mentalt, emotionellt, andligt och fysiskt med mig själv och är nu i balans. Det du är på väg att göra är att öppna upp andligheten inom dig själv på ett djupare plan med meditation och det kommer att gynna dig :-), andlighet är kul om man gör det på rätt sätt. 😉

    Linnea 2011-02-15 18:18:25
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind