Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOLT

PUH! Vilken dag! Har varit på skolan i nästan 12 timmar idag och har sammanlagt haft rast i 45 min! Vi har haft premiär på våran teaterföreställning Kaspar Hauser ikväll! Har varit sjukt stressigt, hysteriskt och nervöst, men vi klarade det! Vi klarade det riktigt bra till och med! Fick massa fina ord efter vilket värmde 🙂

Detta var min allra första teaterföreställning och jag har en roll med en hel del repliker! Lite läskigt men faktiskt väldigt roligt! Föreställningen tar nästan 2,5 timme och man är i spel hela tiden, vilket är väldigt krävande! Är inte van att komma ihåg text heller så just nu är mitt huvud helt slut och jag känner mig tom men otroligt stolt över mig själv och min begåvade klass!

Dags att sova! Imorgon blit en fullspäckad dag!

Natti / Wargen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  du skrev i ett tidigare inlägg att du ”alltid” varit smal men ändå haft problem med fixering av ditt utseende framför allt kropp och träning.
  Jag har en fråga, förlåt men har du opererat din näsa. i så fall vart och när?
  såg nämligen gamla bilder på dig där du var lite pluffsig och inte alls särskillt smal, och näsan ser betydligt mer annorlunda ut nu.
  Nästa fråga är, har du opererat dig för att efterlikna Sveriges modell drottning Carolina Gynning?
  och om det stämmer, hur tänkte du?
  jag tycker i alla fall att du var MYCKET finare innan! ser mer naturligt hälsosam ut,
  du var en söt tjej men som verkar ha fixerat dig alldeles för mycket.
  Killar gillar naturliga tjejer naturligt vackra söta smala osv.
  tråkigt att du ändrat så mycket med ditt utseende tycker jag.

  Daniel 2011-02-13 09:54:24
  Svara
  • Svar på Daniels kommentar.

   Hej Daniel!
   Hahahahahahahaa det var det roligaste jag hört! Jag har aldrig varit tjock men var lite ”pluffsigare” (som du kallar det) mellan 18-20 pga. vissa speciella piller jag käkade då och så hade jag så kallat tonårshull i ansiktet som försvann när jag blev över 20.

   Hahaha har aldrig någonsin opererat mig och kommer aldrig göra det heller! Min näsa är samma näsa jag föddes med precis som resten av mitt ansikte och kropp är. Som jag berättat tidigare så har jag testat juvederm i min överläpp för 2 år sedan. Tog den minsta mängd man kunde ta och det höll i 3 månader så nu finns inget kvar och jag har absolut inga planer på att göra om det eftersom att jag tycker mina läppar är finare som de är nu!

   Haha nej jag har alltså inte opererat mig för att efterlikna Carolina Gynning. Varför tror du jag skulle vilja det!? Jag är nöjd så som jag ser ut!

   idawarg 2011-02-14 08:40:41
   Svara
 • Vad kul! Grattis till den lyckade premiären!

  Paula 2011-02-13 07:31:20 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind