Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOT GYMMET

God Morgon!

Sitter och laddar med en proteinshake från svensktkosstillskott.se (jag har 3 phase protein) och dricker massa vatten. Idag ska jag iväg på PT träningWorld Class Vasastan med Jocke. Han har en plan för min rehabträning! Ska bli spännande att höra vad detta är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hehe, taggad eller ?
  Kan du inte visa vad du och din PT ska köra så man får lite inspiration ?

  så där taggad kommer jag se ut när jag ska till gymmet, kan rekommendera näs skölj nästa gång du är täppt vid förkylning 😉 det har jag gjort i 2 dagar och nu kan jag andas genom näsan.
  http://nastappa.nu/doktorn-forklarar/nasskoljning-nasvishet/

  Det här ska jag prova på måndag så håll tummarna att jag är i tillräcklig balans för att klara av passet.

  http://www.sats.com/se/start/1-Traning/Grupptraning/Eventklasser/Ginastica-Natural/

  Linnea 2011-02-11 11:36:09
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hahah yes alltid taggad 😀 Jo absolut! Igår körde vi hamstringträning och de övningarna kommer senast idag. Är man inte skadad så är det ju bra ändå eftersom baksida lår tycker jag är en av de absolut snyggaste musklerna 😉

   Ja jag testade nässkölj förra gången jag var sjuk och det funkade verkligen!

   Å spännande! Berätta hur det gick och om det var roligt sedan 🙂

   idawarg 2011-02-12 08:31:35
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Halloj,

    Vad kul med teater, 🙂 sjunger du också ? har inte varit på teater på väldigt länge, jag stod själv på sen och sjöng från 4 års ålder i olika sammanhang men har inte tagit en ton sen jag slutade grundskolan men rösten håller än hihi.

    HA japp idag var jag där!!!!! (ja på gymmet alltså) 😉 promenerade lite på löpbandet och körde sen igenom kroppen eftersom den har varit stilla så mycket, snacka om att den knakade, körde bl.a övningen som din pojkvän inspirerade till 😉 hehe. Jag ska nog tyvärr avboka den klassen eftersom jag vill köra bodypump på tisdag och vill ta det väldigt lugnt tills dess eftersom all förkylning inte är riktigt ur kroppen ännu. och jag vill verkligen köra crossfit klassen på torsdag nästa vecka. suck dessa planeringar haha…men det är underbart att vara på banan igen 🙂
    Ta det lugnt du kan 🙂 ju alltid lägga upp övningarna vid ett senare tillfälle eftersom du kommer att vara slut ikväll 😉

    Linnea 2011-02-12 11:42:57
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

     Ja teater är roligt! Ja jag sjunger lite ibland! Började ta sånglektioner på fritiden i höstas! Riktigt roligt! Åh härligt att du är igång och tränar igen! 🙂 Då mår man bra, men bra att du börjar lugnt så inte förkylningen kommer tillbaka! Det vill man inte 🙂

     idawarg 2011-02-13 08:28:51
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Nej Absolut inte, förkylningen tillbaka 😛
      Ville tipsa om en sak som jag råkade ut för en gång vid hård träning, jag fick kramper och förstod inte varför tills en kompis tipsade mig om detta. Nu är mitt tränings schema bokat hehe, bodypunp, crossfit hela tiden haha ok ett undantag 1 yoga klass i veckan 😉 men annars är det styrka 🙂

      http://aktivtraning.se/kost/kost-och-traning/at-mer-magnesium-och-trana-battre-i-varmen

      Linnea 2011-02-13 13:10:33
      Svara
      • Svar på Linneas kommentar.

       Intressant artikel! Har själv aldrig råkat ut för det men ska nog göra ett inlägg och tipsa mina läsare om detta ! 🙂 Kör hårt med din träning i veckan och glad alla hjärtans dag 🙂

       idawarg 2011-02-14 08:27:42
       Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind