Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅ VÄG HEM

Åker hem till Sverige nu inatt efter att ha haft världens bästa semester! När jag kommer tillbaka kommer jag blogga massa träning och hälsosamma saker för er 🙂 puss så länge / wargen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • vart har du köpt din suuuuper snygga bikini??!! 🙂

  Therése 2011-02-11 23:34:37
  Svara
 • Hej Ida!
  Idag har vi haft två dansföreställningar här i Uppsala, och jag är helt slut! Det har varit lite kaos för övrigt men det var kul! Det är därför man dansar eller hur? 🙂
  I morgon ska vi ha tre föreställningar. Jag kan redan säga att jag kommer vara helt förstörd efteråt.
  Det hade varit så kul att ha dig som coach! Vi är så pass många att jag aldrig får höra vad jag gör bra och kan göra bättre. Har ingen aning hur det går för mig! :S Gissar att man får mycket handledning på Balettakademien, eller?

  Kram, Ida! 😉

  Ida L 2011-02-06 19:50:16
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Hej Ida! Vad roligt med dansföreställningar 🙂 Haha ja det är alltid hysteriskt när man ska uppträda/tävl och nerverna och snabba ombyten kommer in men som sagt det hör till en dansares liv 🙂 Nja, eller jo det r till och från från olika lärare! Jag älskar när man får individuell feedback av läraren och gillar inte alls lärare som drar alla över en kant! Själv är jag noga med att se alla elever när jag undervisar och ge dem något att tänka på! 🙂 Viktigt! Lycka till på showerna imorgon! Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2011-02-06 19:59:25
   Svara
 • Miss u <3

  Natasha 2011-02-06 09:54:12 http://www.finest.se/LadyNatasha
  Svara
 • Härlig bild! & cilken vältränad snygg kropp du har, kusinvitamiiin 😀 PUSSS <3

  PS. Tror jag har föreläsning 3 dagar vecka 9, mån tis & ons/tors men endast till kl 12.00 så vi kommer ju hinna ses en hel del då förhoppningsvis!! Men kommer du va i Åmål nästan hela vecka 9 eller? 😀

  victoria 2011-02-05 23:22:21 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på victorias kommentar.

   Tack kusinen vad glad jag blir 🙂 Jag vet inte ännu hur vecka 9 kommer se ut för mig! Kommer försöka komma till onsdag i alla fall 🙂 Du verkar köra på hårt med kost och träning nu? Ser ut som du blivit riktigt fit bara av att se på ditt ansikte 🙂 Grymt kusinen!!! PUSSSSIS

   idawarg 2011-02-06 20:06:54
   Svara
 • Hoppas du har haft en bra semester 🙂 Kan du inte tipsa om hur man får vältränade ben och rumpa?

  Julia 2011-02-05 20:36:49
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej tjejen! Yes det kan jag! Kommer komma upp lite träningsfilmer snart som vi spelat in i Dubai 🙂

   idawarg 2011-02-06 20:03:39
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind