Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLYGPLANSSEMLA

Hur man gör en ”flygplanssemla”…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • åh tack för dina videos med övningar för hamstring! u r the best!

  maddie 2011-02-08 21:57:37
  Svara
 • Haha din pojkvän borde extraknäcka som tv-kock ;D Hoppas ni har det bra!

  Ida L 2011-02-04 15:33:40
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har skadat min hamstring flera ggr och nu den senaste tiden verkar det bara bli värre och värre 🙁
  Jag skadar alltid den på höger ben. Det benet som man använder mkt till kickar osv så det blir väldigt tråkigt att behöva hålla tillbaka hela tiden.
  Tänkte fråga dig om inte du kan visa lite övningar som kan vara bra att göra? Gärna hemma-övningar då jag sällan hinner gå till gymmet.

  Tack för en bra blogg 🙂

  maddie 2011-02-04 13:53:39
  Svara
  • Svar på maddies kommentar.

   Jag har exakt samma problem. Ska försöka få upp lite inlägg om denna jobbiga skada och rehabövningar 🙂 Kram Ida

   idawarg 2011-02-04 21:29:22
   Svara
 • ahem nja, jag är liksom lite blyg av mig så jag går inte gärna fram på det sättet men det kanske är en bra övning för mig att komma över hahaha… när jag jobbar har jag inga problem med kontakten med nya människor men privat så är det värre (gulp).

  Det är också därför jag skriver till dig för att jag har ett behov att prata träning med folk som verkligen tränar och jag känner ingen som jag kan prata träning och kost med, de jag känner tränar inte på det sättet jag gör så jag tränar alltid själv (japp det är tråkigt), jag tränar mycket och äter nyttigt haha de som jobbar på ica tittar alltid i min korg suckar ,skakar på huvet och undrar äter du bara nyttigt där finns inget godis eller annat onyttigt typ färdigmat jag är verkligen noga med vad jag får i mig.
  🙂

  Linnea 2011-02-04 11:59:29
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Han är jätte snäll i alla fall så vågar du så hälsa 🙂 Jätte roligt att du kommenterar så mycket! Hahah känner igen det där med Ica 😀 Fr också lite kommentarer där jag är stammis 😀

   idawarg 2011-02-04 21:30:33
   Svara
 • hahaha urk va äckligt (tänker på det söta),

  Förresten hälsa pojkvännen och tacka för inspirationen har sett honom träna på gymmet, gör en övning som fixar rumpan lite märkte det dagen efter hehe aj aj, Har inte vågat störa honom i hans träning och tacka själv så nu får du göra det åt mig haha bra va hihi 😉

  🙂

  Linnea 2011-02-04 10:58:53
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind