Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRIVATCOACH

Idag mina vänner var jag uppe med tuppen och undervisade! Har haft privatcoachning med en mycket begåvad tjej! Innan jag började utbilda mig till dansare undervisade jag massor men var tvungen att sluta pga. att det verkligen inte finns någon tid över! Just nu har jag bara privatcoachningar med elever som tävlar i discodans.

Att ha privatcoachning är speciellt! Eleven berättar sina mål till mig och jag lägger upp ett tränings program med styrka, stretch och övningar som ska hjälpa dem att komma fram till sitt mål. Tex. om man vill lära sig ett speciellt hopp, snurr eller annat trick, få bättre kondition, komma ner i splitt mm.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag skulle vilja bli vigare i ryggen 😛 hur gör man då?

  Liza 2011-01-30 21:27:59
  Svara
 • Wow hoppas det gick bra! Kan vem som helst ta privatcoach för dig?

  Rosa 2011-01-30 12:31:56
  Svara
  • Svar på Rosas kommentar.

   Yes det gick toppen 🙂 Just nu har jag bara coachning med elever jag ”känner”! Men efter jag gått ur skolan i vår kommer jag kunna ta på mig fler lektioner så då är alla välkommna 🙂

   idawarg 2011-01-30 13:25:56
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind