Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYKTERIST?

SVAR PÅ KOMMENTAR:

Rätta puckar Ida! :) Du är precis som jag – hoppar över sötsaker o äter ngt annat nyttigt istället!! Jag tränar oxå mycket o då kommer det automatiskt att oxå äta nyttigt!! Är det inte lite så för dig oxå? Mitt sötsug är helt borta faktiskt! Blir mest äcklad när jag ser kakor, chips osv :) Men jag måste fråga dig om du dricker alkohol? Jag kan ta ett glas ibland men avstår helst pga att man mår ju skit dagen efter och det påverkar ju även träningen negativt!
Ha en supernice kväll !

kram carro

SVAR: Skönt att höra att det finns fler som mig 🙂 Jo absolut, när man är igång och tränar mycket känns det för mig smutsigt att stoppa i sig ”onyttiga” saker! Jag har nästan helt slutat att dricka alkohol! Kommer inte ihåg när jag drack senast? Har inte druckit en droppe det senaste 5 månaderna i alla fall! Anledningen till det mycket enkel, jag vill inte! Jag kallar mig inte nykterist utan kommer att dricka om jag känner för det, men jag har ett sådant aktivt liv just nu att jag varken har tid eller lust till att vara bakfull! Sedan vill jag inte förstöra all den träningen jag sliter med varje dag! Tyvärr så kan kompisar eller folk runt omkring bli irriterade och tycka att man är konstig för att man väljer att vara nykter, men det struntar jag faktiskt i! Är det riktiga vänner så stannar de kvar, så stå på dig om du egentligen vill vara nykter 🙂

Kram IdaKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Halloj tjejen,

  Jag äter inga som helst sötsaker och har gått ned i vikt tack vare att jag rensat bort socker, numer så mår jag illa av godis och annat sött ungefär som en allergisk reaktion. Jag äter lindt 70 procent choklad om jag ska äta godis.
  Ska prova på ny typ av träning på gymmet som heter corebar ska bli kul 🙂

  Ta väl hand om dig 🙂

  Linnea 2011-01-24 20:12:10
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jätte bra ju! Grymt jobbat! Man mår bättre om man lyckas bli av med sockerberoendet! Kul, då får du berätta hur det var sedan 🙂 Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2011-01-24 22:30:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind