Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSMÅL 2011

TRÄNINGSMÅL FÖR 2011

– Starkare och mer definierade armar.

– Jobba lite till på mina magrutor 🙂

– Träna upp min högra hamstring så den blir lika stark som vänster och förhoppningsvis bli av med alla känningar av min skadade hamstring.

– Komma ner i splitt! (Är på G och jag fixar det ibland)

– Stärka upp rotatorcuffen så jag blir av med spänningarna i nacken.

– Träna rumpan så den blir större 😀 haha men den är på G!

Mitt mål förra året var att komma iform tills jag skulle gå Victoria Secret Fashionshow! Så här såg jag ut…

… Haha I wish! Jag fick nöja mig att gå visning för Twilfit :D Haha men bättre än inget!

Så det var de träningsmålen jag kom på just nu, kommer säkert på fler. Det är alltid bra att sätta upp mål, hur ska man annars lyckas nå dem?

Har ni några mål r 2011? Hur ser de ut?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag har inga så preciserade mål med träningen. Jag satsar på att vara frisk, pigg och stark. Men visst jag tar oxå gärna ett par starkare och mer definerade armar 🙂 Är iaf helt säker på att det kommer att bli ett bra träningsår!
  kram

  marie 2011-01-04 09:26:54 http://imfreetobeme.blogg.se
  Svara
  • Svar på maries kommentar.

   Det låter som bra mål! Haha ja definierade armar är snyggt 🙂 Lycka till och kär hårt med träningen! Kram

   idawarg 2011-01-04 09:58:48
   Svara
 • äh det är enkelt med te och meditation 😉 ett ställe jag kan rekommendera att köpa STORA te koppar är indiska, köpte 2 st med fjärilar på och 2 röda och vita, kan rekommendera himalaya te och kaffe (hötorgshallen,söderhallarna eller globen) super billiga teer, dricker grönt ekologiskt te eller på kvällen rött roybus te som inte har tein i sig, tänd ljus och bara sitt med din kopp te oh jössus vad saker kommer om du tillåter dem komma 😉

  Ja träningen i dag gick super, gjorde utfall i min stora snöhög en tant som gick förbi undrade vad jag gjorde, förklarade att jag tränade jaha sa hon lycka till tack sa jag och fortsatte

  Linnea 2011-01-03 23:45:17
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ja indiska har underbara tekoppar 🙂 Mmm roybus te är min favorit! Haha härligt! Tanten blev säkert inspirerad 🙂

   idawarg 2011-01-04 09:12:15
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    haha ja tanten gick med stavar hehe, Indiska har reapriser nu på koppar så det är bara att springa dit hehe

    Linnea 2011-01-04 13:21:21
    Svara
 • Haha du kan få av min rumpa 😉 jag vill att den ska upp lite mer, jag har väldigt kvinnlig och kurvig kropp.. Satt å mediterade i dag med en stor kopp te, kom till insikt att min kropp är en underbar gudinne kropp för den visar mig varje dag hur den vill ha det för att rensa sig med mat och rensa sig från tillsatser, bli tightare med träning osv min kropp bränner mycket nu för att den har rensat sig från saker som inte är bra. Jag ska ut och powerwalka i morgon har sett ut en STOR snöhög som jag ska klättra upp i som träning kom på att jag gjorde det som barn och höll mig i form på det sättet, snö crossfit helt enkelt hehe ;-).

  Linnea 2011-01-02 17:21:05
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jag tar gärna lite av din rumpa 🙂 Åh härligt det lät med te och meditation! Det är något jag inte testat på mycket alls! Ska försöka mig på det när jag gått ut skolan och har mer tid sedan för det låter så härligt! Hoppas träningen i snön gick bra 🙂

   idawarg 2011-01-03 22:58:52
   Svara
 • Damn vilken kropp! Du skull ju lätt kunna gå för Victoria secret! Hur lång är du?

  Rosa 2011-01-02 17:11:07
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind