Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSLÄGER

God Morgon träningsvärken!

Haha är uppe tidigt idag för att packa ihop allt jag lyckats sprida ut i hela vårt hus under denna veckas julledighet! Ska nämligen åka tillbaka till Stockholm om någon timme!

Har varit en mycket bra jul och jag har verkligen inte legat på latsidan, utan man kan nästan säga att jag gjorde min julledighet till ett träningsläger! Skidåkning, hemmaträning, Spinning, Body Balance, Pilates, BodyPump, Energy aerobic och gymträning, inte dåligt det! Har träningsverk i varenda liten muskel jag har på kroppen! Känns bra för då vet jag att jag tagit i tillräckligt och att musklerna fått tillräckligt med mat så de växer 🙂 Haha!

Men bra det för nu ska jag vila kroppen i 2 dagar så den får återhämta sig ordentligt! Efter nyår drar jag igång med gymträningen med min PT Jocke! Ser jag verkligen fram emot!

Här har ni Jocke och ett tips på en superbra magövning 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida!
    När jag läste ditt inlägg om att inte äta socker så känner jag igen mig. Det är precis så jag gjorde också. Jag har iof aldrig varit något storälskare av sötsaker och kommer nog aldrig att bli det heller 🙂 MEN nu kommer jag till de jag tänkt. Jag är en tjej som tränar väldigt hårt. Fokus ligger på styrketräningen som är bland det roligaste jag vet. Trots mina 49 kilo och korta längd( 1,58cm) så lyfter jag väldigt tungt. Jag låg på 50 kilo i bänk alltså min vikt, 70 kilo benböj 107 kilo i benpress och 55 kilo i rygg, alltså mer än min vikt i alla stora muskelgrupper. Jag åt exemplariskt 7 dagar i veckan och unnade mig aldrig något ”onyttigt” eller vad man ska kalla det. Men så tog en personlig tränare kontakt med mig på sats. Frågade lite om hur jag åt osv, vilka mål jag hade mm. Då tog hon upp vad viktigt det var med en ätar-dag i veckan, alltså då man verkligen inte bryr sig vad man stoppar i sig, utan bara äter de som faller en in och jag måste säga att det har gett mig väldigt mycket mer energi och styrka och nu orkar jag ännu mer, så det jag vill komma till är att ibland tror jag att man behöver chocka kroppen,släppa lite på alla regler för att också utvecklas för kanske kan det vara så att kroppen, precis som med träning, att den behöver överraskas för att utvecklas, även om jag själv förespråkar att mest vara den där som är nyttig 🙂 Eller vad tror Du om det? Och hur äter Du?

    Tack för en superbra blogg 🙂

    Sofia 2010-12-30 10:41:25
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind