Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FANTASTISK AFTON

God Morgon!

Svenska hjältar galan var helt underbar igår! Jag och Sibel hade så mysigt! Maten, Darin, Mark Levengood, Robyn, stämningen och alla de fina människorna som fick utmärkelserna, alla var helt fantastiska! Tack Micael Bindefeldt för en fantastisk fest!

Hade på mig mitt fina huvudsmycke från By Celina som jag fick massa fina kommentarer om 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks. jasmin holzbauer

  Sat Anlage 2010-12-31 17:23:31 http://www.sat-anlage.net/
  Svara
 • Bye bye then, Ista.

  NAVAS 2010-12-15 22:20:11 http://sofianavas.com
  Svara
 • @ Idas svar:
  Nej, jag har ingenting emot dig. Varför skulle jag det? Du har inte gjort mig något. Jag känner inte dig. Jag har dock åsikter och dessa får jag ha. Jag tycker inte att man hela tiden behöver skriva ”positiva energi saker”, utan sanningen funkar också.
  Men du har en poäng, varför spendera tid på denna blogg? Du har rätt. Ska nog sluta kika in här eftersom du verkar rätt naiv och känslig.

  Lycka till!

  lsta 2010-12-15 20:40:44
  Svara
  • Svar på lstas kommentar.

   Haha naiv och känslig är nog det sista jag är! Du har absolut rätt till Att tycka vad du vill och jag har rätt att försvara mig vilket du inte verkar tycka! Jag skiter fullständigt i om du fortsätter läser min blogg eller inte, gör som du vill!

   idawarg 2010-12-16 11:42:55
   Svara
  • Svar på lstas kommentar.

   Tack!!!!!!!!!!!!!!! Vilken välgärning.Då slipper vi dina sura kommentarer. Sura kan du göra själv hemma.

   anonym 2010-12-15 21:51:51
   Svara
 • @ Idas svar:
  Nej, jag har ingenting emot dig. Varför skulle jag det? Du har inte gjort mig något. Jag känner inte dig. Jag har dock åsikter och dessa får jag ha. Jag tycker inte att man hela tiden behöver skriva ”positiva energi saker”, utan sanningen funkar också.
  Men du har en poäng, varför spendera tid på denna blogg? Du har rätt. Ska nog sluta kika in här eftersom du verkar rätt naiv och känslig.

  Lycka till!

  lsta 2010-12-15 20:40:44
  Svara
  • Svar på lstas kommentar.

   Haha naiv och känslig är nog det sista jag är! Du har absolut rätt till Att tycka vad du vill och jag har rätt att försvara mig vilket du inte verkar tycka! Jag skiter fullständigt i om du fortsätter läser min blogg eller inte, gör som du vill!

   idawarg 2010-12-16 11:42:55
   Svara
  • Svar på lstas kommentar.

   Tack!!!!!!!!!!!!!!! Vilken välgärning.Då slipper vi dina sura kommentarer. Sura kan du göra själv hemma.

   anonym 2010-12-15 21:51:51
   Svara
 • Ista är nog lite avundsjuk skulle jag tro! Du är jätte fin som vanligt och jag som träffar dig i skolan varje dag vet att du inte har så mycket rosa på dig där heller. Och what’s the big deal, fattar inte grejen? Pussis på dig Wolfie!!

  Natasha 2010-12-15 18:51:51 http://www.finest.se/LadyNatasha
  Svara
 • Ista, din jävla tönt.

  Puss på dig vännen <3 du e verkligen jättefin.

  NAVAS 2010-12-14 23:17:17 http://sofianavas.com
  Svara
 • Shit vad snygg du var i det huvudsmycket! Du kunde verkligen bära upp det! Passade dig!

  Plutten 2010-12-14 18:24:33
  Svara
 • Tycker du ser strålande och vacker ut. Ursnyggt smycke. Inte alla som kan ha det:-)

  anonym 2010-12-14 14:25:53
  Svara
 • Jag tycker du var skitsnygg!

  Cecilia R 2010-12-14 10:52:05 http://ceciliaragnarsson.se
  Svara
 • Fan va dumt d ser ut hahah wannabe sibel

  lsta 2010-12-14 09:19:08
  Svara
  • Svar på lstas kommentar.

   Nej fel, jag är ser sjukt snygg ut! Har du någonsin sett Sibel med ett sådant huvudsmycke?!

   idawarg 2010-12-14 10:42:15
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Nej men det är något sådant hon skulle bära. Det är hennes stil. Ok om ni inte hade varit vänner men ärligt talat, du är ”sockersöt och rosa” kom inte och använd konstiga saker som sibel bär 100% bättre än dig. Not your style.
    Dessutom tycker jag att dina små hår sticker upp och det ser ut som du använt smycket endast i syfte att ringa in dina babyhår. Svara du med att du tycker att du var fin, men innerst inne vet du att du tar åt dig.
    Nåväl, ha en trevlig dag!
    Ista

    lsta 2010-12-14 22:23:58
    Svara
    • Svar på lstas kommentar.

     Hade du känt mig hade du vetat att jag aldrig har rosa kläder på mig (om det inte är träningskläder). Designern som har gjort huvudsmycket har specialdesignat det till mig för hon tyckte det passade just min stil!

     idawarg 2010-12-15 08:13:16
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      ”jag aldrig har rosa kläder på mig (om det inte är träningskläder).”- Och vad gör du 70% av dagarna? Träna. So yes, you are pink.
      Fine att hon specialdesignade det till dig (*applåderar*), ”hon tyckte att det passade din stil”. Nota bene att det är ”hon” som tycker det. Jag får fortfarande ha ”min” åsikt, och den har jag sagt.
      Om du inte uppskattar åsikter och kommentarer så bör du ta bort kommentars funktionen. Ganska lätt faktisk.
      Ha en trevlig afton!

      lsta 2010-12-15 16:32:48
      Svara
      • Svar på lstas kommentar.

       Shit alltså vad bitter du är! Ganska självklart att du har något emot mig och du försöker verkligen trycka ner mig! Sluta vara så feg och ge bittra anonyma kommentarer! Använd din dyrbara tid till något bättre! Du får jätte gärna ge feedback men att göra sådana negativa påhopp som du gör tjänar aldrig någonting till? Testa att sprida lite positiv energi runt omkring dig istället, det mår man bättre av!

       idawarg 2010-12-15 17:45:20
       Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind