Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅNGTRÄNING & GUMMISTÖVLAR

Sitter hemma och sjunger som en näktergal! Haha min röst börjar bli lite sliten nu efter 2 timmars sång 😀 Varför denna hetsövning är för att våran manager för tjejgruppen kommer från L.A. imorgon och vi alla tjejer ska få träffa honom i helgen och sjunga upp alla låtar på albumet för honom 1 och 1. Kommer bli svårast för mig eftersom jag är nyast i gruppen och inte tränat på låtarna lika länge som de andra! Jag är ju även den som tränat minst sång också! Men men jag får göra så gott jag kan! Ska ta med mig 1 låt till min sångcoach imorgon så hon kan hjälpa mig lite extra 🙂

Tänkte också visa er mina fina nya röda stövlar från HUNTER. De var verkligen perfekta att ta på sig idag i det slaskiga vädret med ett par sköna raggsockor i 🙂 Love my new stövlar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind