Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅ VÄG TILL KIROPRAKTORN

Så nu har jag dansat färdigt för idag eftersom jag ska på kiropraktorbehandling nu! Får inte träna efter den eftersom då kommer allt åka tillbaka som det var innan! Hoppas verkligen på att detta kommer hjälpa! Är lite skeptisk eftersom när jag har varit hos naprapater innan så har de knäckt rätt en men sedan har det åkt tillbaka efter några dagar! Men jag måste göra något NU! Idag på baletten var jag på golvet och stretchade, när jag skulle resa mig upp så ramlade jag ihop i en hög eftersom det högg till så i ryggen när jag skulle resa mig! När man har så ont är det inte alls roligt att dansa 🙁 Så snälla kiropraktor, gör mig hel!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind