Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PAIN IN MY AS

Har precis hävt i mig tacos! Var i skoaln och försökte dansa balett vilket inte gick åt helvete! Min överkropp består av ett enda block just nu! Allt har låst sig så jag kan typ inte röra på något 🙁 AJ! Var med och försökte dans i 1 timme men fick sedan ge upp och lägga mig och rulla på min boll! BUUU jag vill inte ha ont!

Denna dag känns mycket skum! Har lust att göra något jag inte borde göra ikväll! Kommer nog göra det också eftersom jag för tillfället blivit uttråkad av att göra allt rätt hela tiden! Sibel sa till mig tidigare idag! ”Ida när fan ska du börja leva?!” Det undrar jag också kan jag säga! Den senaste tiden har verkligen varit FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Händer något precis hela tiden och jag har inte haft 1 ledig dag på över 2 månader! NÄ nu ska jag dricka kaffe med Natasha och Benedicte! BYE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind