Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AUDITIONTRÄNING

Har precis kommit hem efter en konstig dag i skolan!

– BALETT. Våran Balettlärare är på turne så idag hade vi våran gamla balettlärae som vi hade i 2:an. Början av klassen var superbra men sedan gick det utför! Saknar det inte alls kan jag säga! Hela 2:an hade jag problem med ländryggen och snett bäcken! Har inte alls känt av det hittils i 3:an men efter halva balettklassen kunde jag knappt stå för jag hade så ont i ländryggen! Fick avbryta och köra rehabövningar i träningsrummet istället!

– AUDITIONTRÄNING. Idag hade vi auditionträning i Floorwork. Hade först klass och gjorde massa övningar på golvet och sedan fick vi improvisera 1 och 1 inför juryn. Efter det fick vi feedback av var och en av jurymedlemmarna inför resten av klassen :S Måste säga att jag är riktigt nöjd och stolt över mig själv! Jobbade på ett annorlunda sätt idag på klassen för att försöka bryta alla mönster jag har! Jag lyckades och fick annorlunda feedback än vad jag brukar höra! De gillade även min improvisation och tyckte jag dansade det, var i nuet och var överraskande och det är jag VÄLDIGT glad över 🙂

Nä nu ska jag äta och bege mig ut i skogen för sånglektion 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind