Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Det har minst sagt varit en lång och fysisk men mycket rolig dag!

– YOGA. Så himla skönt att ha Yoga på morgonen! Nu kanske ni tror att vi gör sådan där skön avslappnande yoga med lite stetch och meditation, men ICKE! Vi har fysisk och jobbig poweryoga. Svetten rinner efter klassen! Härligt!

– BALETT. Älskar verkligen våran lärare! När han visar hur det ska se ut blir man förtrollad av honom och försvinner i en annan värld! Var inte min bästa balettdag idag men fick mycket fina ord och bra saker jag ska tänka på som kommer hjälpa mig 🙂

– JAZZ. Åh idag hade vi Jenny Widegren för första gången! Har bara tagit 1 streetklass för henne innan för typ 4 år sedan, så jag har verkligen sett fram emot att få ha henne! Klassen var super rolig 🙂 Wiii, jätte jobbig men bra uppvärmning men massa bra stretchar som jag tror kommer göra susen om vi kommer köra dem varje gång! Sedan körde vi lite snurrar på diagonalen och sist körde vi en lite funky kombination till Gaga. Wiii 🙂 Funny Bunny!

– TEATER. Skönt tänkte jag eftersom jag var helt slut och färdig i kroppen! MEN idag tränade vi på ett ”teaterdansnummer” som ska vara med i vår föreställning 🙂 Höll på att svimma av trötthet men det var roligt! 😀

– REP BOLLYWOOD. Haha bollywood är en mycket underlig dansstil alltså, men man blir glad av det! Kommer bli roligt på lördag när vi kör på Dansfeber!

– REP SINGLE LADIES. Wihoooo. Vi gör ju orginalkoreografin från Beyonces musikvideo och den är sjukt rolig och SJUKT jobbig! Blev genom blöt, men det är härligt! Ficka massa energi av den koreografin så nu spritter det i hela kroppen 🙂 Hu ska jag kunna sova?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åhh.. dansar du bakom Nassim på lördag då?! nu blev jag lite… avundsjuk. förrutom att hans bror gör otroligt intelligent musik som jag ALDRIG tröttnar på, så är hela al Fakir-familjen så som jag skulle önska att min familj var.. haha 🙂 måste tillägga att jag som nybliven 18-åring tycker att Nassims bolibompa-inslag är det bästa som sänts i svensk tv.. (särsklit Björnar som gillar att dansa techno och när han är en tiger som gillar att trumma 8D) Haha, nu tror du väl (med rätta) att jag är knäpp.. 🙂 Men lycka till på lördag! Förstår inte hur du orkar blogga i det fulla schema du har, men jag är väldigt glad att du gör det ska du veta! 🙂 tack!

  Elin 2010-10-11 21:17:52
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack för din kommentar Elin! Ja jag ska dansa bakom Nassim 🙂 Ska bli jätte roligt! Förstår dock inte hur han har kunnat lära sig hela den svåra orginalkoreografin! Killen måste vara en naturbegåvning på dans också 😀

   idawarg 2010-10-12 06:17:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind