Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Shit vilken otroligt lång dag! Trodde aldrig den skulle ta slut alltså!

– YOGA. Yogaklasserna vi har i skolan kan vara de jobbigaste jag testat! Det rann svett av mig efter första övningen! Så himla skönt att börja dagen med Yoga så man blir vam och utstretchad till första dansklassen 🙂

– BALETT. Det värsta jag vet på en dansklass är när salen är för kallt i salen! Det går inte att bli ordentligt varm och allt man gör gör typ ont i min kropp! Känns typ som att lederna är rostiga 😀 haha som ni kanske förstått vid detta laget så var det alldelses för kallt på dagens balettklass och eftersom jag inte tagit en teknikklass på 1,5 vecka var det lite svårt att hitta rät muskler! Men nu är jag igång igen så på imorgon kommer det gå bättre 🙂

– JAZZ. Som jag berättade imorse har vi i årskurs 3 fått underbara Malaya från L.A. som jazzlärare nu i 2 veckor! Är så glad över det! Var superkul att ha henne idag och ser fram emot resten av klassena!

– TEATER. Repar och repar infö våran teaterföreställning vi ska ha i februari! Ser jag fram emot! Har aldrig varit med i en riktig teaterföreställning innan!

– REP DANSFEBER. Direkt när vi slutade skolan sprang vi ner till bästa Zain och började repa inför lördagens program av Dansfeber! Numret vi ska vara med i kommer bli jätte roligt att göra då vi kommer dansa riktig jääzz med rigtig fart i 😀 Wihoo..

Som sagt har det varit en lång dag och den ska jag avsluta med att äta! Har gått i ett idag så har inte hunnit käka ett riktigt mål ännu så nuska jag äta denna gigantiska portion med köttfärssås och spagetti…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar, älskar, älskar din blogg!!
  Åh vad jag skulle villa dansa like mkt som du. Dansar själv 5 ggr i veckan men skulle älska dansa 5 ggr om dagen, men är inte såpass bra än att jag kan delta alla lektioner på balettakademien man kan med dansa så mkt du vill kortet..men after some time maybe 🙂

  GUUUD vad sugen jag blev på din mat. Själv äter jag inga kolhydrater. Fy fan va gott med spagetti. Jävla dietskit 😀

  Once again, love you and your blog! Never stop!

  Madeleine 2010-09-27 23:11:14
  Svara
 • Shit vad du tränar och är duktig! blev jätte hungrig när jag såg din mat!!!! Tack för en grym blogg!

  Rosa 2010-09-27 20:08:43
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind