Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE DANCE & JÄZZ

POLE DANCE. BLÅMÄRKEN kommer jag ha över hela benen imorgon. Var först på Pole Dance! Har fått tillåtelse av läraren att gå på fortsättningsnivån så jag testade det idag eftersom jag ville lära mig trick hängandes upp och ned! OMG vad ont det gjorde 😀 Hahaa men jag kämpade på och fixade faktiskt nästan allt de lärt sig unde denna terminen, men som sagt så kommar jag ha FETA blåmärken imorgon 😀

JAZZ. Var på min första klass med Roine Söderlund! Var så himla roligt och jag blev så fruktansvärt svettig! Vi höll på i hela 2,5 timme med lång skön uppvärmning och stretch, sedan massa diagonaler och till sist koreografi! Mycket befriande klass där man verkligen kände att man kunde slappna av och bara dansa till MAX!

Här är en bild på mig när jag gör en av Roines koreografier på Maximteatern med KuhlersDanceCompany. Sjukt snygg koreografi var det!

Borde vara helt död nu efter denna tuffa träning idag men har nog fortfarande massa adrenalin kvar i koppen! Ska sätta på lite deprimerande musik, stänga av TV:n och käka en morot så kanske jag lugnar ner mig lite 😀 Haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind