Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN KÄRLEKSDAG!

Hårband hittar ni HÄR! (adlink

Hade en sådan härlig alla hjärtans dag igår. Började med några möten och sedan träffade jag min naturläkare för att kolla igenom hela kroppen. Första gången jag var där hade jag i stort sett obalans och brist på det mesta och min mage var kaos. Nu var allt bra och kroppen är stark. Det enda är att jag behöver ta en liten högre dos av d-vitamin och magnesium. Så nice!

Efter det mötte jag upp finaste Jossan på en matchalattedate på Gast. Så mysigt att bara sitta och prata i någon timme. Josefin är en så himla härlig och driven tjej och väldigt inspirerande och matchalatte är verkligen ett beroende just nu. Älskar när man smaksätter den med vanilj eller kardemumma. MUMS! När jag beställer matchalatte ute så ber jag dem alltid att ta mindre matcha, max 1/2 tsk. Det är ett tips om man tycker det smakat gräs eller strävt innan. Då har de som gjort den haft för mycket pulver bara 🙂

Efter det gick jag hem och jobbade ett tag och sedan kom mitt hjärta hem med världens finaste alla hjärtansdagpresent, en STOR blomma! Haha jag har ju blivit besatt av blommor så en stor fin, grön blomma var det bästa jag kunde få (visar er i ett annat inlägg)! Efter det åt vi våran favoriträtt på Vurma, linsbiffar, rotfrukter och stark tomatsalsa. MUMS!

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vart är din tröja ifrån?? 🙏🏼

  Klara 2018-02-20 07:16:03
  Svara
 • Hej! Vad intressant med din naturläkare. Är det någon du kan rekommendera? Jag skulle gärna vilja testa, har problem med min mage även om jag försöker äta bra och utesluter främst veteprodukter och socker…funkar iaf bättre än med…

  Isabel 2018-02-16 10:42:06
  Svara
 • Fina!😍 Vad använder du för BUS? (Om du gör det!) ☺️

  Jenny 2018-02-16 08:38:27
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Tack 🙂 Jag använder just nu ett märke som jag inte kan avslöja, men det kommer ut nu i vår och är GRYMT bra och 100% vegansk! 🙂

   idawarg 2018-02-16 09:08:15
   Svara
 • Vilken mysig alla hjärtans dag! Är också beroende av matchalatte just nu hehe.. Kram <3

  Emelie JS 2018-02-16 07:07:59 http://www.devote.se/emeliejanssonsjogren
  Svara
 • Men ååh, vad gulligt av honom! Ni är så himla fina tillsammans <3 Apropå naturläkare, kan inte du göra en video där du pratar om vilka brister du haft/har? Liksom visa mer ingående vad du tar för vitaminer och hur det har förändrat hur du mår och vad som blivit skillnaden sedan innan bristerna o.s.v 😀

  Zallie 2018-02-15 18:55:32 http://nouw.com/zallie
  Svara
 • Hur går det till hos naturläkaren?

  Jennifer 2018-02-15 18:29:50 http://Ynnifer.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Det börjar med att du hör av dig och berättar vad du vill ha hjälp med. Sedan kanske han vill att du gör några tester innan ni ses beroende på dina problem. Sedan åker dxu dit och han scannar dig, tar, blodprov mm. och undersöker dig manuellt mest kinesiologi.

   idawarg 2018-02-16 08:37:10
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind