Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA HÅRTIPS!

Nu tänkte jag snacka lite om mitt hår. Jag har ju börjat spara ut min egen hårfärg sedan ganska lång tids tillbaka. Varje igång jag har varit hos frisören så har de gjort färre och färre slingor för att få en smooth övergång för att jag sedan inte ska behöva gå och färga något alls om jag inte vill. Nu har jag inte gjort några slingor sedan november och kommer nog vänta ett bra tag till innan jag gör nya. Kanske gör någon high light fram i luggen.

På bilderna ovan ser man min naturliga hårfärg tydligt och den är ganska mörk, men konstigt vore väl annars då hela min familj och släkt har jätte mörkbrunt hår. 

Igår var jag och satte i några nya slingor med löshår för att få det lite tjockare där fram. Det håret jag hade innan vara alldeles för blont i fästena så nu hade mitt nya hår med brunt längts in och blonda toppar kommit och det blev så bra! Äntligen kan jag sätta upp håret utan att det syns någon slinga.

Har även fått massa frågor om vad jag använder för hårvårdsprodukter. Jag kan säga att jag nu hittat mina absoluta favoriter och det är Volym serien från Maria Nila. Ni hittar hela serien HÄR! (adlink) Har aldrig varit så nöjd med någon hårvård innan. Det vårdar håret utan att det ska bli så där äckligt glansigt och flygigt som mitt hår blir av alla ”proffsprodxukter”. Sedan brukar jag också köra en inpackning över natten med DENNA kokosolja (reklamlänk till Welloteket) ca 1-2 gånger i månaden. Det gör verkligen susen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har hört att maria nilas produkter gör håret lite mer fett än vanligt? Jag har redan EXTREMT fett hår, så jag undrar är det sant?

  J 2018-02-16 16:30:13
  Svara
 • Inpackning med kokosolja är det absolut bästa jag testat ! Värmer du den innan så den blir flytande? Mitt hår är lockigt och blir lätt frizzigt men den här inpackningen löser alla mina hårproblem 😍

  Lovisa 2018-02-15 08:49:47
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja det absolut bästa! Nej jag har den i mitt badrum som är runt 25 grader och då är den ganska mjuk och perfekt att lägga i håret. Har du en sådan tub som jag länkade till och den är för hård är det bara att skölja den i varmt vatten under kranen en liten stund. 🙂 Kokosolja är bäst!

   idawarg 2018-02-15 10:04:50
   Svara
 • Fast det där är inte mörkt! Ser mer ut som mörkblont eller ljusbrunt. 😊.
  Blont är alltså inte bara ljusblont.

  Erikamaria 2018-02-15 06:38:12
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind