Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN VECKA

God morgon vänner! Jag har haft världens härligaste helg och är nu superpepp på en ny vecka! Den här veckan har jag inte lika mycket möten inplanerade som förra veckan och det är med flit för att jag ska komma ikapp med allt tråkigt jobb framför datorn som jag missade förra veckan. Men det ska ändå bli skönt att fixa klart sådana måsten som legat och släpat ett tag.

MÅNDAG
Börjar veckan med att gå till läkaren för att kolla en grej och efter det ska jag möta upp Alexandra på en lunchdejt. Det var så sjukt längesedan vi sågs och det är konstigt då vi typ bor grannar 😀 haha. Men det har hänt så mycket i hennes liv det senaste så ska bli otroligt kul att höra om allt. Efter det så ska jag till gymmet och träna och sedan hem och förbereda veckans blogginlägg.

TISDAG
Ska till frisören på förmiddagen och sätta i lite förtjockning i håret i rätt färg. ag har ju sparat ut en ganska lång bit av min naturliga färg som är mörk och då behöver jag ett hår som matchar detta. Efter det ska jag hem och fota och filma med Lisa resten av eftermiddagen.

ONSDAG
Fota nya gifs med Lisa. Efter det ska vi ha möte med Welloteket och sedan ska jag träffa min naturläkare för att få en uppdatering på vilka vitaminer och tillskott jag ska ta. Brukar göra det 2 gånger om året så jag inte tar något onödigt och så jag inte missar något. Efter det ska jag på en PEPPFIKA med världens bästa Jossan. Så viktigt att träffa kollegor i branschen och få diskutera och peppa varandra.

TORSDAG
Ska jobba hemifrån och sedan ska jag på möte med en designer för nya företaget. Efter det blir det lunchmöte och ett träningspass.

FREDAG
Som vanligt är detta Welloteketdagen. Så ska möta upp mina kollegor på Wello för möte och planering.

LÖRDAG
LÄNGTAR tills lördag dåd jag ska på ett Yoga retreat som Jossan bjudit mig på. Det kommer vara yoga och meditation från morgon till eftermiddag. Hur mysigt!

SÖNDAG
Jag tror jag ska iväg på ett event till Yasuragi här. Det är vad som står i min kalender men jag har inte fått någon info om det så nu funderar jag på om jag verkligen osat? haha. Måste kolla upp!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Låter som en härlig vecka :). Är det så att du jobbar på plats i Welloteket en dag i veckan? 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-12 20:30:33 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida!!
  Vilken härlig vecka, vilken naturläkare går du till i Stockholm?
  Kram!

  Elina 2018-02-12 10:58:37
  Svara
 • Vilken vecka du har framför dig!! Alltid spännande att se vilka kosttillskott man ska ta tycker jag. Nästan varje gång jag ska kolla mina nivåer blir jag förvånad över något, antingen att nivåerna har blivit bättre/sämre inom något jag inte var beredd på. Lycka till!! Kram <3

  Emelie JS 2018-02-12 09:09:21 http://www.devote.se/emeliejanssonsjogren
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind