Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN HELG

Alltså denna helgen var magisk! I lördags så vaknade jag runt kl 7 och gick upp och åt en härlig frukost i lugn och ro. Älskar att gå upp tidigt på helgen då jag vet att jag ligger steget före alla andra som ligger och sover. Det är liksom en bakisstämning på hela Stockholm på lördag och söndagmorgon tycker jag och det får mig att tänka på gamla tider då jag varenda söndag låg och hade bakisångest i soffan hemma. FY alltså!

Men nu var det ca 8 år sedan jag slutade dricka så väldigt länge sedan jag hade den ångesten. Extra nice känns det ju att köra ett träningspass på morgon/förmiddag. Jag är ju egentligen ingen morgontränare, utan brukar alltid ta träningen på eftermiddagen. Men nu har jag börjat försöka beta av träningen på morgon/förmiddag och det är så skönt! Det tar emot när jag är på väg dit men sedan går det alltid bra. Träna innan frukost kommer jag aldrig göra då jag skulle svimma men, 1 timme efter frukost funkar nu fint.

I lördags blev det cardio på crosstrainer i 40 min. Det var inte meningen men jag pratade med mamma i telefonen när jag värmde upp och helt plötsligt hade 25 min gått och då kände jag att jag lika gärna kunde köra 40 min och spara benpasset tills idag.

Efter det mötte jag upp älskade Natasha för lunch och fika. Vi hängde på stan och pratade från 12-17 innan vi skiljdes åt.

Dock tog det ca 30 min innan Natasha ringde och frågade om hon fick joina mitt och Lilla P:s planerade mello och tacomys. Självklart fick hon det! Alltså hur vacker är inte Lilla P men sin mage? Längtar så tills jag får träffa lilla tjejen som ligger där inne. Bara några veckor kvar nu ♥

Vi käkade tacos, snackade och hejade på Viktor och Samir. Wohoo så stolt  jag var över min älskade vän Viktor!

På söndagen tog jag mig en promenad i Hagaparken för att möta upp älskade Sabina och käka den veganska brunchen. Alltså ni förstår inte HUR många frågor jag fått efter att ha postat bild på min mat på minsta story om VART man kan äta denna brunch? Jag tänker inte säga haha. Vill inte att det ska bli fullbokat så jag inte kan gå dit. Haha skoja! Ni hittar den på Radisson Blu Royal Park i Hagaparken.

Jag åt 2 portioner mat och avslutade med 3 American pancakes med hemmagjord blåbärssylt, banan och kokosgrädde. Alltså livet!

Jag och Sabina hade det så mysigt och jag kommer alldeles snart boka upp brunch där igen! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Fanns det risotto på brunchen?😘

  Hanna 2018-02-13 16:53:18
  Svara
 • Låter som du hade det jättebra :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-12 20:40:27 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Har du gjort dina bröst Ida? 😮 dom verka vara större 😛

  Niklas 2018-02-12 20:06:43
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du vet något om produkter när det kommer till eksem i ansiktet och hårbotten? Har kämpat så himlans länge med att få bukt med mina men inget har funkat. Har provat läkemedel som innehåller kortison, men det känns inte speciellt bra. Mina läkare kan inte hitta någon orsak, utan skyller på stress. Jag tror själv inte på det, för jag har haft det här i flera år nu och att jag skulle ha lidit stress under hela den tiden är konstigt tycker jag. Har du några tips för en person som börjar bli desperat?

  Cecilia 2018-02-12 19:56:53
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej Cecilia! Jag är ingen läkare men jag vet personer som blivit hjälpta mot eksem av att börja äta MSM (https://welloteket.se/produkt/holistic-msm/) och även att göra någon blandning till huden. Även Kolloidalt silver (https://welloteket.se/produkt/kolloidalt-silver-250ml/) ska ha hjälpt vissa. Tycker du ska söka mer info om de produkterna och eksem på nätet. Äter du gluten? Har hört flera som blivit hjälpta genom att sluta med det. Testa dig fram 🙂

   idawarg 2018-02-12 20:21:48
   Svara
 • Alltså pannkakorna ser dögoda ut!

  pilla 2018-02-12 17:52:01 http://utochspring.com
  Svara
 • Måååste på den brunchen snarast

  Jennifer 2018-02-12 16:47:15 http://Ynnifer.vimedbarn.se
  Svara
 • Vill verkligen äta den där brunchen nu!! Den verkar riktigt god, så himla bra att det finns veganska bruncher på ett fåtal ställen i alla fall.. Kram!

  Emelie JS 2018-02-12 15:36:10 http://www.devote.se/emeliejanssonsjogren
  Svara
 • Åh, vilken härlig brunch 😀

  Josefine 2018-02-12 14:24:30 http://bluedent.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind