Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN INSPIRATION, SAKER JAG VILL HA OCH PRESENTTIPS TILL ER!

– Innehåller reklamlänkar –

Heeej darlings! Hoppas ni vaknar på ett härligt fredagshumör idag! Kan vi inte börja dagen med att prata lite inredning? Jo, det gör vi! Har varit mycket fokus på det i mitt liv i och med flytten och renoveringen och så ni vet. 

Jag får nya idéer hela tiden på saker jag vill köpa och göra. Framförallt när jag scrollar Pintrest! Håller ni inte med om att man kan få sån himla inspirationsboost av det?! Och såklart också av bloggar och Instagram, där kan iallafall jag fastna länge och klicka mig runt, haha. Tänkte ge er några tips på konton och bloggar som alltid gör att jag vill dra igång något projekt. 

På Instagram borde ni spana in (bilder från deras feed ovanför namnet):

@styledbyemmahos

@annacate

@63.5kvadrat

Sen tycker jag de här 3 bloggarna alltid har så härliga inredningsinlägg:

Petra (klick!) har en drömmig lägenhet och så fin smak. 

Emelie (klick!) ger ofta bra tips på prylar och detaljer, uppskattar det!

Sen älskar jag Annas (klick!) bilder och hem, helt otroligt fint! 

När jag sen fått all den här inspirationen så brukar jag klicka runt på massa inredningsidor och planera lite vad jag själv vill shoppa. Just nu är H&M home en stor favorit och ni kan se min senaste inredningsshoppingrunda i senaste vloggen här! Andra sidor jag brukar shoppa på är Rum21 här (klick!) och Royal Design här (klick!). Tycker det är en bra blandning av olika prisklasser.

Jag skrev tidigare i veckan att jag klurar en del på hallen nu (här hittar ni det inlägget) men jag är alltid sugen på nya mindre köp också. Tycker det kan göra så stor skillnad på rummet även om det bara är en liten detalj. Tror ni inte något av det här skulle passa hemma hos oss? Hur fäster man förresten en sådan där ampel i fönstret? En spik högts upp? Vill så gärna ha!

Timglas här (Klick! kolla priset) // Den här (klick!) ampeln, hur fin? // Glaskupa här (klick!). Ser kanske inte så fin ut bara sådär men den är det i ett sammanhang 🙂

Indiska har en sida också som heter ”perfekta presenter” som ni hittar den här! Så bra och inredning är nästan alltid väldigt uppskattat som presenter.

Jordglob här (klick!) // Ljusstake med fin detalj här (klick!) // Vas här (klick!). Också finare i ett sammanhang så kolla bilden i länken tycker jag!

Jag blev otroligt shoppingsugen på inredning nu! Hoppas ni också fick lite inspo 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Timglas är så fina :). Så sugen på att köpa ett 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-09 23:22:39 http://www.saramadeleine.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind