Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KICK OFF MED MINA TJEJER

Hade en sådan underbar dag igår! Började dagen med denna magiska utsikten! Älskar verkligen vintern i Sverige när det är ljust och sol!

Efter det gick jag till gymmet och körde ett ryggpass innan jag tog mig en promenad till Stureplan och Sturebadet. 

Där mötte jag upp mina bästa tjejer Isa och Lisa som jobbar med mig. Lisa fotar, filmar och klipper och Isa hjälper mig med mail, blogg och massa annat. Eftersom jag uppskattar dessa två tjejer så mycket så ville jag bjuda dem på en riktigt mysig Kick Off där vi planerade våren.

Vi mötte först upp och åt en supergod lunchbuffe. Efter det hade vi möte och sedan njöt vi av spat och avslutade med en härlig massage. Bättre dag än så går inte att få! Tyvärr så fotade vi ingen bild ihop men vi får ta det nästa gång.

Blev väldigt sugen på att skaffa ett gymkort där, men största problemet är att man inte får fota. Det blir lite knas med mitt jobb då jag i alla fall någon gång vill ta bild på övningar i gymmet. Jag får nog ha kvar medlemskapet på mitt gym jag har nu, även fast det inte är lika lyxigt.

Nu ska jag iväg på möte och sedan veckans andra kick off med Welloteketteamet. Woop!

Vill ni ha svar på alla era frågor om bröllopet så som vilket efternamn vi ska ta? vart ska vi gifta oss? när? mm så svarar vi på alla frågor i gårdagens vlogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så mysigt det låter :). Det med foto tänker jag en del på, just fotoförbud att de inte kan ha vissa delar där det är okej och andra inte? Förstår ju att alla inte vill vara med på bilder men borde kunna finnas platser på gymmet där det är okej :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-02-10 10:50:00 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vilken mysdag! Visst blir det svårt när man inte får fota på gymmet, nödvändigt för oss båda 😉 Kram!

  Emelie JS 2018-02-10 07:39:16 http://www.devote.se/emeliejanssonsjogren
  Svara
 • Vad mysigt med kickoff!

  Hanna 2018-02-09 20:50:28 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Ville bara säga att du har verkligen inspirerat mig att äta vegetariskt! Hoppas äta mer vegansk så småningom men tycker det är lite svårare men jag jobbar på de

  Jennifer 2018-02-09 15:08:59 http://Ynnifer.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind