Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 FÖRSLAG PÅ HALLFÖRVARING!

hallförvaring ellos

Okej vänner, nu måste ni hjälpa mig! Jag har sådan galen beslutsångest över vad jag ska göra i vår hall! Vi måste ha skohylla och klädhängare men vi har inte så stor plats. Tror vi har ca 80cm att spela på då vi har dörrar som öppnas från båda håll som måste ha space att kunna öppnas.

Just nu har jag kollat ut 3 olika stilar. Den första är denna färdiga hylla ovan som ni kan hitta HÄR (reklamlänk). Ett stort plus för att man bara behöver beställa den och sedan är det klart. Dock är jag lite osäker på färgen? Kommer jag vilja måla den grå eller vit? Vår hall är ljusgrå med vita detaljer. Hmm. vad tycker ni? Dock gillar jag den för den är stilren.

hallförvaring, string

Alternativ nr 2 är att beställa sin egen uppsättning från String. Ni kan göra det HÄR (reklamlänk). Har försökt göra det innan till kontoret men det slutar alltid i grov beslutsångest och jag skiter i det och tar en färdig från ett annat märke. Haha. Dock är den väldigt snygg och stilren.

hallförvaring sms design

Alternativ 3 är att beställa hylla och skoställ separat fast från samma märke. Denna kommer HÄR från och är av märket SMD Design. Jag tycker faktiskt det var väldigt stilrent fast kanske lite tråkig? fast hur rolig ska en hallmöbel vara? haha. Även snyggt med en sådan matchande tamburmajor till. Är lite osäker på hur färg och material ser ut i verkligheten?

Vilken gillar ni bäst av de här 3? Har ni andra tips och förslag på hallförvaring så skriv nedan och skicka gärna länkar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag och min sambo har denna från Mio, vi hade inte heller jättemycket plats i vår hall. Fördelen med denna är att man kan välja höjd på vart man vill fästa den i väggen. Som högre upp så får man plats för fler skor. Jag rekommenderar även köpa lådor/korgar där man lägger mössor osv då det see väldigt rörigt ut när jag som kort kastar upp grejerna på hyllan då den sitter lite högt upp.

  https://www.mio.se/produkt/re/25933757

  Matilda 2018-02-09 20:24:04
  Svara
 • 1 eller 3. Tycker tvåan ser alldeles för rörig ut. Ju fler hyllor, desto mer onödigt kommer att samlas där..

  Cecilia 2018-02-08 07:01:05
  Svara
 • Alternativ 3 var bäst

  Mvh
  Skinny girl

  skinny girl 2018-02-07 00:36:14 http://fitne.nu
  Svara
 • Alternativ nr. 2 röstar jag på! Självklart ska du ta det som du själv gillar bäst, men 2:an tycker jag är mest praktisk. Den är även snygg och stilren, hoppas du i alla fall får lite hjälp av alla kommentarer. Kram 🙂

  Emelie JS 2018-02-06 21:25:25 http://www.devote.se/emeliejanssonsjogren
  Svara
 • Nummer 2 tycker jag :). Superfin!

  Ida Bernström 2018-02-06 21:25:10 https://ibbernstrom.vimedbarn.se/
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga ang träning (och bröst), vet inte om du kan svara på det, men tänkte jag skriver i alla fall. Jag tycker att jag har ganska stora bröst. särskilt i förhållande till resten av kroppen. Jag ligger precis på en normalvikt (efter att ha legat under) så att gå ner i vikt för mindre bröst är ju inget alternativ. Många säger ju att träning kan göra att man får mindre bröst, kan detta funka? och vad skulle du rekommendera för typ av träning i så fall?
  Tack på förhand.

  Anonym 2018-02-06 20:16:39
  Svara
 • Jag hade nog valt string, och satsat på en hylla för mössor/vantar, man kan ju sätta en snygg korg och använda det som förvaring. Sen kolla hur många skor ni har framme åt gången så att de får plats. Krokar och galgar blandat, eftersom vissa jackor kanske man vill hänga på en galge? Skönt att ha så lite på golvet som möjligt när man ska städa. Tamburmajor är bara ivägen när man ska dammsuga, haha. 🙂 Mvh praktiska pernilla 😉

  Pernilla S 2018-02-06 19:47:51 http://pernillasv.wordpress.com
  Svara
 • Mitt tips är att ta kontakt med en snickare och fixa något platsbyggt så får ni ut maximal förvaring på er yta. Ett annat tips är att tänka på att ha förvaring där ni kan gömma undan saker (mössor, vantar, halsdukar, väskor osv) och öppna hyllor blir väldigt svåra att jobba med då ☺️

  KJ 2018-02-06 19:27:27
  Svara
 • Trean är såå snygg!!!

  Linnea 2018-02-06 19:24:48
  Svara
 • Den andra tror jag, jättesvårt men älskar string och man får plats med så mycket❤️❤️😍

  Sofia 2018-02-06 18:25:09
  Svara
 • Sista!

  Sofia 2018-02-06 17:50:22 http://www.sofiawigren.se
  Svara
 • Två!! Kan man beställa mycket mer vad man har behov av

  Jennifer 2018-02-06 15:35:26 http://Ynnifer.vimedbarn.se
  Svara
 • Definitivt första! Andra var inte så snygg alls enligt mig 🙂

  Jennifer 2018-02-06 13:52:43 http://www.jennifermilton.blogg.se
  Svara
 • Lätt alt 2! Så snyggt och mycket mer förvaring än de andra två 🙂

  Rebecka 2018-02-06 13:10:06
  Svara
 • Alternativ 1 är väldigt snygg. Tänker om ni målar i samma färg som väggarna så den smälter in. Blir ju mycket färger osv med både jackor och skor, så den behöver inte sticka ut i annan färg.
  Samtidigt älskar jag String. Och den är ju mer praktisk och går variera väldigt mycket beroende på behov. Finns väl även i grått….?
  Kanske inte så mycket till tips dock 🙂
  /Tessan

  Tessan med tre 2018-02-06 12:51:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind