Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN VECKA MED FULLT ÖS!

God morgon älsklingar! Ny vecka och nya tag. Så skönt att ha varit iväg till mamma och pappa över helgen och hämtat energi för den lär jag behöva i veckan då jag har fullt ös.

MÅNDAG
Idag börjar jag dagen med lite jobb hemifrån innan jag snart ska bege mig iväg på ett möte angående bloggens framtid, sedan ska jag till naprapaten (Sååå ont i nacken har längtat ihjäl mig!) och efter det har jag möte med designern och min kollega i mitt nya bolag.

TISDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen, sedan lunchmöte och efter det träna. Sedan måste jag jobba hemifrån med kvitton, ekonomi och annat sådant roligt pappersarbete. NOT! haha.

ONSDAG
Börjar dagen med en förmiddagsworkshop med min kollega på nya bolaget, efter det har jag ett lunchmöte och efter det 2 möten till . Full fart med möten hela dagen!

TORSDAG
Kommer börja dagen med träning och sedan ska jag möta upp mina bästa tjejer Lisa och Isa som jobbar med mig i Ida Warg AB och ha Kick Off. Vi ska ha en mysig eftermiddag på Sturebadet med möte och annat härligt! Längtar!

FREDAG
Blir ett tidigt frukostevent som bästa Vanja håller i. Efter det ska jag iväg på ett inköpsmöte med Welloteket och sedan ett teknikmöte och på kvällen har vi kick off med personalen på Welloteket. Så mys!

LÖRDAG – SÖNDAG
Ska ha myyys med min älskling Lilla P på lördagen och på söndag ska jag möte upp fina Sabina Deciree och Jocke för att gå till den där veganska brunchen igen. Jag har drömt om de där bovetepannkakorna sedan jag var där senast! Haha. MUMS! Sedan kommer det nog dyka upp fler komisdejter under helgen. Men ska fösröka att inte lägga in för mycket jobb utan bara hänga med människor jag gillar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind