Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAG

Hej älsklingar! Denna veckan har det verkligen varit full fart. Så underbart att vara igång med jobb och möten igen och det är så mycket kul som kommer hände under våren. Dock så är det väldigt mycket lösa trådar just nu som jag måste sätta angående mina kanaler och nya företagen. Men så pepp på allt!

Idag har jag varit på ett möte och nu sitter jag hemma och jobbar lite innan jag ska på möte nummer 2. Ska ha strategimöte för mitt nya varumärke där vi ska lägga en marknadsplan för hela året. Sååå pepp på detta! Igår träffade vi även ett bolag som är våra drömåterförsäljare. Jag hoppas verkligen på att de kommer vilja ta in produkterna. Håll tummarna!

Efter det så ska jag möta upp min älskade vän Lilla P som är höggravid. Vi ska laga pizza och bara mysa! Längtar så mycket då det var så himla längesedan vi sågs. Den där magen växer ju så otroligt snabbt på bara några veckor. Så sjukt coolt hela den här grejen med att det växer ett liv inne i en kvinnas mage. Jag förstår inte hur det går till? Haha.

Nej ha en magsik fredag mina vänner! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind