Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN FÖRLOVNINGSRING

förlovningsring ring diamant guld

God morgon älsklingar! SOM jag har längtat efter att få skriva detta inlägg! När Alex friade till mig så fick jag en diamant. Han visste inte vad jag ville ha för ring eller vad jag hade för storlek men han visste att jag ville ha en diamant så därför köpte han det och sedan fick jag gå och bestämma själv hur ringen skulle se ut.

Nu är den äntligen på mitt finger och jag är så lycklig men samtidigt livrädd! har nämligen flera gånger innan råkat tappa dyrbara ringar. De liksom glider av mina fingrar utan att jag märker det. Oftast händer det på vintern då fingrarna blir mindre av kylan. Men men nu ska vi inte tänka så utan här kommer min älskade ring…

förlovningsring ring diamant guld förlovningsring ring diamant guld förlovningsring ring diamant guld

Gillar ni den? Jag är i alla fall helt kär! Jag visste med en gång jag fick diamanten att jag ville ha en enkel guldring till. Har drömt om en sådan ring sedan jag var liten då jag ALLTID haft en kärlek till just ringar.

Kunde aldrig drömma om att jag en dag skulle äga en sån här fin ring. WOW det känns så häftigt! Tack mitt älskade hjärta för att du skämmer bort mig så ♥

förlovningsring ring diamant guld

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida! Superfin ring! Skulle du kunna visa hur den ser ut från sidan så att man kan se fattningen? 🙂 Tack!

  Linda 2018-01-25 10:40:15
  Svara
 • Ida!
  Jag kommenterar aldrig bloggar, men måste säga detta. Har alltid stört mig lite på dig, av någon jäkla anledning. Skyller på den mänskliga naturen. Men! Efter att ha snubblat över din vlogg där du visar ringen, blev jag SÅ fylld med energi! Du är så söt. Och sprider på något sätt smittsam positiv energi. Känns som att många äter och tränar på ett visst sätt bara för ytan skull. Men du går ut på en promenad i minus 2 grader och bara njuter. Fick typ ett lyckorus.
  Ville bara säga det. Fortsätt vara prick du!
  Allt gott!

  Ingenjören 2018-01-24 21:00:12
  Svara
  • Svar på Ingenjörens kommentar.

   Hej på dig och tack för din kommentar! Haha jag skrattade så mycket och älskar att du erkänner att du stört dig på mig. Så glad att du ändrat uppfattning och jag hoppas du fortsätter kommentera här 🙂 Ha en magisk dag! Kram

   idawarg 2018-01-25 14:05:45
   Svara
 • Åter igen: världens största grattis till er båda! 😄❤❤❤ Och herre min gud vad vacker ringen är, en riktig dröm 😍

  Ellen 2018-01-24 20:45:01
  Svara
 • Verkligen jättefin 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-01-24 20:42:48 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • En sån vill jag också ha! Tunn guldring och kanske en sten till.

  Erikamaria 2018-01-24 19:57:32
  Svara
 • Så otroligt vacker, grattis till er!

  Maja 2018-01-24 15:42:45 http://nouw.com/majasmind
  Svara
 • Den är såå fin! <3

  Åsa 2018-01-24 15:15:59
  Svara
 • stort grattis till er båda! <3

  moa 2018-01-24 12:03:30
  Svara
 • Stort grattis!! <3

  Jennifer 2018-01-24 11:17:17 http://www.jennifermilton.blogg.se
  Svara
 • Sååå fin! Grattis igen till er båda 😍

  Ellen Färnström 2018-01-24 10:28:00 http://fitspooration.se
  Svara
 • Looks like Janni delers ring 🙂

  Very nice

  Hey 2018-01-24 08:56:10
  Svara
 • Stort grattis Ida!!! Den är superfin och jag, precis som du, älskar simpliciteten i enkla ringar😍😍 Får man fråga hur många carat ringen är på? 🙈

  Maria 2018-01-24 08:38:10
  Svara
 • Hej Ida! Vilken underbar ring 🙂 Jag jobbar med ringar och rekommenderar att sen när du gifter dig att du har en ring till som ”stoppring”. Då behöver du inte vara orolig att den ska åka av 🙂 Men förstår såklart om du vill att skönheten ska vara ensam, men det finns många snygga kombinationer. Känns storleken bra?
  Annars kan du ju alltid ta in den lite till fall du vill att den ska sitta hårdare, går att fixa bara så den sitter lite lite hårdare <3 Kram på dig och grattis till förlovningen <3

  Lovisa 2018-01-24 08:35:10
  Svara
 • Såå fin!

  Emma 2018-01-24 08:34:47 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Blir det giftermål snart? 😀

  Jennifer 2018-01-24 08:08:11 http://Ynnifer.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind