Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLIR JAG ALDRIG TRÖTT PÅ MIG SJÄLV?

”Hej, en fråga som absolut inte är elakt menat eller men någon fördom MEN tröttnar du någongång på dig själv i ditt yrke? Jag kan ledsna på mig själv när jag pratat mycket i mitt jobb och orkar typ inte själv höra på mig. Intressant att höra din aspekt i ett yrke som kretsar väldigt mycket kring en själv och vad man gör :)”

Hej och tack för en mycket bra fråga! Jag ska vara helt ärlig nu, jag SPYR på mig själv många gånger. Bloggen funkar alltid toppen då jag skriver om så mycket annat än just om mig själv och det funkar toppen med youtube nu då jag anställt Lisa som klipper allt så jag slipper sitta och klippa och kolla på mig själv 4-6 timmar om dagen också 😀 Det är nog Lisa som vill kräkas på mig nu. Haha.

Men som sagt så funkar blogg och youtube bra men podden har vi lagt ner delvis för att jag är så jävla trött på mig själv. Haha. Men värst ska jag säga er är att göra intervjuer. Har medverkat i många olika intervjupoddar under hösten + gjort andra intervjuer och under en inspelning bad jag om en paus för att jag typ mådde illa av att prata om mig själv. Just i sådana situationer så blir det så mycket fokus på mig, mina tips, åsikter mm. och jag klarar det inte! Tro det eller ej men jag är inte en person som gillar att stå i centrum. När det gäller inspelning av video, fota, eller stå på scenen och sjunga och dansa så älskar jag det men jag skulle aldrig vilja stå och hålla föreläsning och jag hatar att stå i centrum på födelsedagen. Sedan har jag panik över att behöva stå i centrum en hel dag om jag någon gång ska gifta mig. HJÄLP!

Har alltid varit och kommer nog alltid vara så. Är jag i ett rum med folk som gillar att ta plats så står jag mer än gärna tyst och kollar på. Jag tycker det är skönt. Förstår ni då vem jag är när jag går på events med många färgstarka influensers? Personen som står i ett hörn och iakttar 😀 Haha. Frågar någon mig något så har jag inga problem att svara för jag är inte blyg, men jag tar gärna inte plats i onödan.

Så tillbaka på frågan. Jag ledsnar absolut på mig själv ibland men då försöker jag hitta på andra inlägg i kanalerna som inte fokuserar på mig. Träffar jag folk som vill prata om mig och mitt liv så ställer jag mer motfrågor tillbaka om deras liv  och det funkar alltid då de flesta älskar att prata om dem själva och jag lyssnar gärna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså vilken bra fråga! Och hög igenkänningsfaktor här. Jag är inte bloggare eller nåt sånt, men tror alla kan känna så här ibland. Höll en gång föreläsning på en kongress. Höll den två gånger samma dag för olika grupper, och andra gången märkte jag att jag liksom skyndade på i pratet, det kändes som att jag ju upprepade mig själv hela tiden 😁 fast det var nya lyssnare haha. Tänkte där och då att jag aldrig skulle kunna vara lärare, skulle aldrig kunna dra en kurs flera gånger och själv orka lyssna på mig själv säga samma saker om och om igen 😁

  Alexandra 2018-01-13 10:16:52
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Jag är precis som dig. Har får förfrågan om föreläsningar många gånger men tror inte jag skulle klara det då jag skulle bli för uttråkad att berätta om samma saker hel tiden 😀 Haha.

   idawarg 2018-01-13 11:21:29
   Svara
 • Har ni lagt ner podden?? 🙁

  Ninni 2018-01-13 09:06:16
  Svara
  • Svar på Ninnis kommentar.

   Ja det har vi tyvärr 🙁 Båda har så mycket för sig så tyckte inte vi kunde hålla den kvalite vi borde och då kändes det inte kul.

   idawarg 2018-01-13 11:20:34
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind