Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA TIPS FÖR DEN BÄSTA MYSKVÄLLEN!


Sporty set HÄR! (reklamlänk) // Tofflor från River Island!

(innehåller reklamlänkar)

Hej vänner! Jag tror de flesta av er förstått att jag är en rätt mysig person av mig, älskar myskvällar och allt som hör till. Ser mig lite som en expert på det så ni ska få veta mina måsten för en riktigt bra kväll, perfekt denna tid på året tänker jag! Kan nog bli överdos av ordet “mysig” i det här inlägget men det får ni stå ut med, haha.

Myskläder.

Det går ju inte att ha jeans liksom utan ledordet är slappt och gosigt! Det ultimata kitet för mig är en skön tröja, filt och tofflor – sen är jag nöjd! Outiften i bilden högst upp är perfeeekt, men här är tre andra tips:

Tyckte den här (klick!) tröjan var söt, på rea också så riktigt prisvärd! // Filt här (klick!) Väldigt pricy, men man kan väl få drömma! // Tofflor här (klick!)

Bra serie eller film.

Just nu kollar jag på Pretty Little Liars. Har ni serietips och /eller filmtips så kommentera nedan. I need!

Levande ljus.

Har nästan alltid levande ljus tända hemma. Tycker doftljus är en helt underbar uppfinning och vill tipsa er om det här (klick!) och detta (klick!) som sägs ha en avslappnande effekt på en. Vissa kan må illa av doftljus har jag hört, då kan man ju skaffa sig en fin ljusstake, typ två sådana här (klick!) och tända. Det är själva ”levande ljus”-grejen som är viktig!

Kolla denna bilden hos mig, hur mysigt?

Te i mängder!

Klassisk punkt. Men jag älskar te, har en hel låda här hemma med olika sorter! Jag är lite kinkig med muggar också, de måste vara sköna att hålla i, ha en bra form och gärna vara gulliga också. Indiska har bra utbud, här är några. Den där svarta bokstavskoppen är egentligen ingen klassisk tekopp för mig men tycker de är så fina, har bara sett den i vitt förut. Synd bara att I är en så tråkig bokstav att ha, haha. Folk tror ju bara det är ett streck 🙂

Här (klick!) / 2. Här (klick!) / 3. Här (klick!) / 4. Här (klick!)

 

Sist men inte minst – något gott snacks!

Tycker ni ska prova den här (klick!) chokladfudgen vi lagt upp recept på hos Welloteket! Superenkla och har bara 4 ingredienser!

Har jag de där punkterna är min kväll fulländad, haha! Skulle ni vilja lägga till något? Hur ser ER perfekta myskväll ut?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind