Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEGAN GLASS I GODA LASS!

Det är så sjukt varmt här så tillskillnad från Sverige så är jag sugen på kalla saker hela tiden! Här om dagen när vi varit på gymmet och tränat och var på väg hem så gick vi förbi ett ställe på beachen som skyltade med att de hade vegansk glass. Jag och Alex köpte varsin vegansk kokosglass och jag kan säga att det var MAGI! Herregud så god den var! Jag älskar ju vaniljglass och den smakade kokos/vanilj. Njöt av varenda tugga! Perfekt återhämtning efter träningen!

Vilken är er favoritsmak på glass? Mina är vanilj, choklad och kokos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Brukar köra en blandning av typ mintchoklad, jordgubbe och lakrits.

  Erikamaria 2018-01-10 05:35:40
  Svara
 • Hej, en fråga som absolut inte är elakt menat eller men någon fördom MEN tröttnar du någongång på dig själv i ditt yrke? Jag kan ledsna på mig själv när jag pratat mycket i mitt jobb och orkar typ inte själv höra på mig. Intressant att höra din aspekt i ett yrke som kretsar väldigt mycket kring en själv och vad man gör:)

  Filippa 2018-01-09 23:33:09
  Svara
 • Choklad tycker jag om :). Egentligen i allt, men vanilj är också gott 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-01-09 20:44:08 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Åhh, kan tänka mig hur god den var!! Min favoritsmak skulle jag säga är jordgubb eller en smak som de har i Lomma, Skåne – har verkligen glömt bort vad den heter men den glassen är också magi.
  http://johannaseijsing.se/tavling-32527870

  Johanna Seijsing 2018-01-09 18:38:29 http://johannaseijsing.se
  Svara
 • Så gott!

  Josefine 2018-01-09 14:08:36 http://optikervasastan.com/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind