Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE
Toppen! Jag mår verkligen som bäst när jag befinner mig i ett land med ljus och värme. Att det även finns världens godaste mat (enligt mig) här och massa färsk frukt gör ju inte saken sämre.

VECKANS LÄSKIGASTE
Att både flyga och att åka den där jäkla båten över mellan Koh Samui och Kom Tao. Det var väldigt stormigt när vi åkte och alla runt omkring en låg och spydde så det var med nöd och näppe jag klarade mig iland utan att spy kan jag säga.

VECKANS GODASTE MÅLTID
Okej den här maträtten kanske inte ser så mycket ut för världen men jag är HELT besatt! På mitt favoritställe La Carotte så har jag hittat denna lilla nudelrätt med glasnudlar, grönsaker, tofu, mint, shitake svamp som är woakad i en lime/chilisås som är helt magisk! Har försökt fråga kocken hur hon lagar denna rätt men hon förstår mig inte riktigt tyvärr. Jag kommer äta denna varenda dag tills jag åker hem! Haha.

VECKANS JOBB
Har laddat upp samarbeten, svarat ikapp på mailen, bloggat och massa annat. Får sådant härligt arbetslugn här från. Nu är även min fotograf här så nu blir det att fota massor.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Denna
(reklamlänk) bikinin! Så fin!

VECKANS TRÅKIGASTE
Tycker inte det har hänt något tråkigt alls här. Livet leker! 🙂

VECKANS LÅT
First Time – Kygo, Ellie Golding

VECKANS BÄSTA
Att få spendera min tid på Koh Tao med mitt hjärta. Jag är så tacksam över att jag är här och ja njuter av varenda sekund! Vill aldrig lämna!

VECKANS BOOST
Sol, god mat, massage, frukt, bad, mitt hjärta, vänner och livet. Haha allt är en boost just nu!

VECKANS MYSIGASTE
Att åka till den lilla paradisstranden med våra vänner Tomas och Samanta. De har hus här och vet om alla öns godbitar. Så himla snällt att de tar med oss på utflykter. På den lilla stranden vi var på här om dagen så fanns det en liten bar med reagge musik och en restaurang med den godaste maten. Kunde inte bli mysigare!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ni ser så lyckliga ut på den bilden❤️ Ser helt underbart ut med sol och turkost vatten😊 hoppas du hinner bara vara också utan att blogga och filma(även om vi gillar det;)), det är du värd!😊

  Amanda 2018-01-08 05:52:36
  Svara
 • Härligt med sol och värme. Hade varit helt underbart

  Iz 2018-01-08 00:29:20 http://berikas.blogg.se
  Svara
 • Så härligt ni verkar ha det där :). Varmt och skönt 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-01-07 13:38:45 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej,

  vart kommer din gröna bikini ifrån?

  Kram

  sofie 2018-01-07 12:29:09 http://www.plantjunkies.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du skulle kunna lägga ut fler bra övning för att stretcha rumpan. Jag är så otroligt stel i rumpan och höfter och har alltid varit. Nu har jag även börjat få ont i ländryggen och jag misstänker att detta hänger ihop med min stela nederdel…
  Jag har dansat väldigt mycket i flera år och tävlat och sådär så har stretchat mycket i samband med det (då ovetandes om att stel rumpa var ett problem jag hade haha). Trots det har jag aldrig lyckats komma ner fullt i spagaten och jag börjar misstänka att även detta har haft lite grund i den stela rumpan.. Så skulle verkligen uppskatta fler bra stretchknep för bakdelen!

  Karin 2018-01-07 10:43:59 http://www.nouw.com/karinbjorkman
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind