Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EGENTID

Hej från värmen! Ja har endel egentid här nu innan min fotograf Lisa och hennes kompis Mikaela kommer. Alex skriver nämligen på sin bok så han spenderar flera timmar om dagen till det. Men det gör mig inget då jag älskar att hänga med mig själv. Igår tog jag på mig träningskläderna för att ta en promenad till gymmet som ligger ca 5km bort. På vägen stannade jag på ett av mina favoritstället på beachen och käkade lunch och bara tog det lugnt ett tag. Älskar att sitta på golvet och äta som man gör där.

Efter det gick jag förbi bästa Living Juices som är ett ställe med det godaste smoothiesen, juicerna, bowlsen och snacksen. Såå mycket gott! Detta stället levererade frukost dagligen till oss på träningsresorna jag anordnat hit. Jag tog min favorit som innehåller grönkål, spenat, banan, ananas, goji och lime. MUMS säger jag bara!

Efter det mötte jag upp Alex på gymmet och körde ett ryggpass. Väldigt skönt att få träna lite och idag känns det ordentligt i rygg och axlar!

På gymmet har de världens sötaste hund. Skulle kunna göra vad som helst för denna blicken alltså 😀 haha sååå söt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • God morgon 🙂
  Vilken lyx att få färsk juice sådär på morgonen, ser supergott ut. Ett sådant ställe skulle man ha bakom husknuten 😉
  Älskar bilderna från resan, får mig att drömma efter värme nu när det är så grått hemma.
  Men igår fick jag hem ett paket från welloteket, min favoritsida nu för tiden <3 En badolja från Dr.Hauscka (undra om jag stavade rätt) Med mandelolja. Underbart. Ha det fint 🙂

  ramona 2018-01-06 09:17:59 http://nouw.com/ramonaboethius
  Svara
  • Svar på ramonas kommentar.

   Hej fina!
   Åh ja det är så härligt här, ska ta med lite solenergi hem till er så hoppas vi på vår snabbt hemma sen 🙂 GUD så kul att läsa det om Welloteket, hoppas du blir såå nöjd! Kram

   idawarg 2018-01-06 21:47:55
   Svara
 • Jag var på den där restaurangen på första bilden för några månader sen, mysigaste att sitta på! En kväll beställde vi en pad thai to go och var mkt noga med att den skulle vara vegatarisk och no egg men såklart som alltid i Thailand fick vi ägg i 😂 Ha det så fortsatt trevligt på fina Koh Tao! (Ps bland det billigaste stället i världen att ta dykcert på, just saying 😏)

  Alex 2018-01-04 22:59:03
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   hahah veganskt med ägg! Kanske inte bästa 😉 Tack snälla, hoppas det är bra hemma också! kram

   idawarg 2018-01-08 17:45:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind