Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÄR GÅR DET UPPFÖR!

Igår började jag dagen med denna magiska frukost, papaya, pitaya, ananas och melon! Alltså frukten här smakar sååå mycket godare än i Sverige! Att den sedan är så billig är också ett stort plus.

Efter det tog jag mig ut på en power walk längst öns kust och det är så otroligt vacker utsikt. Koh Tao är verkligen en vacker och väldigt grön ö med vackra stränder. Men jag ska också säga er att det är extremt mycket jobbigare att ta en power walk här än i Sverige. Kollade min hälsoapp på telefonen som ser hur många steg mm man gått på en dag. En dag i Sverige som jag tagit ca 10 000 steg på har jag ungefär gått upp 1-4 våningar. En dag med 10 000 steg här så har jag snittat på 32-50 våningar/dag. Det betyder alltså att det är sjukt backigt! Bara backen upp till vårt hus är grotesk! Går typ rakt upp! Haha.

Men i alla fall var promenaden magisk och jag stannade och vilade lite på en strand jag gick förbi. Sååå vacker! Får nog bli en till sådan idag. Nej nu ska jag sticka ner och köpa lite frukt. Ha en fin dag älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind