Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA MÅL FÖR 2018

Goood morgon hjärtan och GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni hade en sjukt rolig nyårsafton och att ni inte är för trötta idag 🙂 Jag har en sådan bra feeling på 2018 och är så pepp att få köra igång detta året!

2017 för mig har varit ett kämpigt år då det nästan känts som jag jobbat lite i motvind. Det har varit mycket med renovering av lägenheten också som både tagit tid från jobb och gjort så jag inte haft någon trygg plats jag kunnat andas ut och återhämta mig på när jag haft det tufft. Men nu är det äntligen klart och 2018 ska jag njuta av min älskade lägenhet så mycket.

2017 känner jag att jag inte fokuserat så mycket på att tjäna pengar utan mest bara hålla mina kanaler uppdaterade och att försöka hitta arbetssätt där jag kunnat få mer ledig tid. Nu har jag hittat 2 gulkorn i Lisa och Isa som avlastar mig mycket och jag kan nu fokusera på nya projekt igen. Så kul! Måste även se över mina andra samarbetspartners då jag behöver mer leverans från vissa nu när jag har ny kraft och energi att ta tag i nya utmaningar. Så det är vad jag ska lägga fokus på nu i början av året. Städa upp och sätta ihop bästa teamet.

2018 för mig har jag tänkt ska vara mycket jobb men även mycket tid för njutning och vänner. Jag vill ta mer massage, börja på yogaklass (har sagt det nu i 2, år, måste ta tag i asap) och vara ännu mer med vänner. Nu när lägenheten äntligen är klar och vi har ett matbord så ska jag försöka bjuda hem folk oftare. Har varit sååå dålig på det innan. Detta betyder ju också att jag måste lära mig att laga goda maträtter. Haha får se hur det går. Får alltid sådan prestationsångest när jag ska bjuda folk.

Gud vad jag babblar om allt och inget. Detta inlägget blev ju typ ett inlägg om mina mål för 2018. Om jag ska summera allt är mina mål för 2018 att: starta nya roliga projekt/utmaningar, göra eget varumärke, njuta mer av livet, börja på yoga, bjuda hem vänner oftare, lära mig laga fler goda vegansk maträtter.

Har ni några mål för 2018? Berätta 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag ska börja träna regelbundet igen, ta hand om mina dansskador och kropp, sedan ska jag börja äta mer vegetariskt! Utöver det så ska jag lägga fokus på vänner och familj. och förhoppningsvis komma förbi och hälsa på dig <3 kram

  Alex Araya 2018-01-02 13:10:51 http://www.alexaraya.com
  Svara
  • Svar på Alex Arayas kommentar.

   Men jaaaa heja dig Alex!c Älskar det hr med vegetariskt! Fråga mig om alla tips om du vill och kom mer än gärna och hälsa på- Vi får ta en myskväll du jag och Natasha när jag är i Sverige igen 🙂 Kramis

   idawarg 2018-01-02 16:40:50
   Svara
 • Jag ska försöka äta nyttigare och är just nu på dag 6 utan godis, bakverk och läsk och andra sötdrycker (är sjukt svag för chailatte)

  Ett annat mål är att jag och min poddkollega Erika kör #shopless2018, ett år av minskad konsumtion, och sen har jag som mål att hitta på fler äventyr och utöka mitt sociala nätverk. Gärna genom att söka stöd/gemenskap i andra influensers för det är så otroligt ensamt. Ingen av mina ”vanliga” vänner håller på med sociala medier på samma sätt..

  Sen har jag en hel del privata och ekonomiska mål men de håller jag för mig själv 🙂

  Angelica Zetterström - Ekomorsan 2018-01-02 11:40:32 http://www.ekomorsan.com
  Svara
 • Ett mål är 100 dagar utan socker som börjat idag, är med i en Facebookgrupp med saken, ska någon gång under året börja gymma. Sedan ska jag bete mig mot mig själv som jag gör mot mina vänner. Uppskatta mig själv mera, ge mig själv mer kärlek, omtanke och tid. Alltid finnas där för mig själv :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2018-01-01 21:18:50 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag ska börja med crossfit. Har varit sugen på det så länge så nu tog jag tag i det och blev medlem. Vill utmana mig själv och jag vet att jag kommer älska det, på gott och ont 😅
  Har inget mer konkret mål förutom att jag ska tänka mer på mig själv och inte ta en massa skit!

  Sara 2018-01-01 17:25:08
  Svara
 • Mitt mål är att lyckas gå ner i vikt! Och vara mer positiv 🙂

  Ha det bästa året Ida!

  Frida 2018-01-01 13:42:43 http://Nouw.com/FriaFrida
  Svara
 • Underbara mål! Mitt mål. Att ta mig utanför min confort zone och sträcka mig ut efter nya samarbetspartner och göra en helsatsning det här året som Mentaltränare och föreläsare utanför min lilla hemstad i Blekinge.

  Marie Sahlen 2018-01-01 10:33:18
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind